ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Μπάγερν πονάς; Παρί περνάς! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από την Μπάγερν Μονάχου, όμως, οι Γάλλοι πέρασαν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπάγερν πονάς; Παρί περνάς! (vid)

Είχε δοκάρια. Ευκαιρίες. Στο τέλος και την πρόκριση! Η Παρί Σεν Ζερμέν μόνο γκολ δεν βρήκε στη ρεβάνς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Οι Γερμανοί επικράτησαν εκτός έδρας με σκορ 1-0 χάρη στην κοντινή κεφαλιά του Τσούπο Μοτίνγκ στο 40′. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να… πονέσουν ακόμη μία φορά τους Γάλλους, μιας και χρειάζονταν ακόμη ένα τέρμα, ώστε να περάσουν εκείνοι στα ημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι, η Παρί άφησε εκτός συνέχειας τους εν ενεργεία Πρωταθλητές Ευρώπης. Αλλά και πήρε εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό!

Λίγα πράγματα από τους παίκτες του Χάνσι Φλικ που έδειξαν να μην έχουν δυνάμεις! Το παιχνίδι της… ζωής του ο Νεϊμάρ, ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των Βαυαρών.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν όσο και η Μπάγερν Μονάχου μπήκαν κάπως… επιφυλακτικά στο παιχνίδι. Αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά η γαλλική ομάδα έδειχνε και πιο απειλητική και ότι πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μπαπέ και ο Νεϊμάρ περίμεναν πώς και πώς μία καλή πάσα στην “πλάτη” της άμυνας των Βαυαρών, κάτι που δεν ερχόταν με τίποτα. Η Μπάγερν μπορεί να μην είχε την μπάλα στα πόδια της όσο και η γηπεδούχος ομάδα, όμως, πίεζε πολύ ψηλά.

Ακόμη και έτσι η Παρί είχε μερικές πολύ καλές ευκαιρίες που ήταν βασισμένες στο ταλέντο και την ποιότητα του Νεϊμάρ. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος φορ είδε την τύχη να του γυρίζει τρεις φορές! Η πρώτη με πλάγιο σουτ με τον Νόιερ να βρίσκει την μπάλα και να την στέλνει στη συνέχεια στο δοκάρι του. Η δεύτερη ήταν λίγο πιο μετά με τον Βραζιλιάνο να κάνει… κουτό τον Κομάν και με απίθανο πλασέ να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και η τρίτη σε τετ-α-τετ να νικάει τον Νόιερ, αλλά όχι και το δοκάρι του.

Στον αντίποδα η Μπάγερν δεν είχε την… ποσότητα, αλλά ουσία. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με μακρινό σουτ του Σανέ. Αλλά στο 40′ σημείωσαν το γκολ που έκρινε το παιχνίδι με τον Τσούπο Μοτίνγκ να νικάει από κοντά με κεφαλιά τόσο τον Νάβας όσο και τον Κιμπεμπέ. Στο δεύτερο ημίχρονο η γερμανική ομάδα είχε την μπάλα την περισσότερη ώρα στα πόδια της. Ο Ποτσετίνο έδωσε χώρο στην Μπάγερν, ώστε με τα “βέλη” του να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Όμως, οι παίκτες της Παρί πάντα κάτι έκαναν λάθος στο τέλος και εν τέλει δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Νόιερ.

Το 1-0 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα και έτσι η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ