ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Μ’ ένα παιδί (της) η Σίτι μετράει τ’ άστρα! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε εκτός έδρας την Μπορούσια Ντόρτμουντ με σκορ 2-1 και πέρασε πανηγυρικά στους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μ’ ένα παιδί (της) η Σίτι μετράει τ’ άστρα! (vid)

Πέρασαν χρόνια για να φτάσει και πάλι η Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι “πολίτες” χάλασαν ένα σωρό εκατομμύρια για ένα σωρό παίκτες. Όμως, η λύση ήταν στα χέρια τους. Στις ακαδημίες τους.

Είχαν τον Φιλ Φόντεν! Ο Άγγλος μέσος και στα δύο ματς κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ στα προημιτελικά έκανε ό,τι περνούσε από τα πόδια του, ώστε να στείλει την ομάδα του τόσο ψηλά! Στο εκτός έδρας ματς κόντρα στους Γερμανούς οι Άγγλοι επικράτησαν με σκορ 2-1, παρά το γεγονός πως έμειναν από νωρίς πίσω.

Ένα χαζό λάθος του Τσαν, που έφερε πέναλτι, αλλά και μία… καραβολίδα του Φόντεν ήταν αρκετά, ώστε να τους δώσουν τη νίκη, αλλά και την πρόκριση στους “4” των “αστεριών”.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το παιχνίδι από τα πρώτα κιόλας λεπτά είχε γρήγορο ρυθμό. Καμία από τις δύο ομάδες άλλωστε δεν είχε σκοπό να παίξει αμυντικά. Όχι τουλάχιστον στην αρχή. Η Μάντσεστερ Σίτι ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας, όμως, οι Γερμανοί έμπαιναν πιο δυνατά στις φάσεις.

Οι παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ έδειξαν ότι δεν φοβόντουσαν τους “πολίτες”. Κάτι που επιβεβαίωσε με τον πιο ισχυρό τρόπο ο Μπέλινγχαμ. Ο νεαρός μέσος με απίθανο πλασέ στο 15′ κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι Βεστφαλοί από εκεί και πέρα πήραν ακόμη περισσότερη δύναμη στις προσπάθειές τους. Από την άλλη οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα χρειάστηκαν μερικά λεπτά, ώστε να πάρουν και πάλι μπρος. Οι επιθέσεις της Σίτι έβγαιναν κατά κύματα, όμως, οι Γερμανοί με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο κατάφερναν να κρατήσουν την εστία του Χιτζ ανέπαφη.

Στο δεύτερο μέρος οι ισορροπίες άλλαξαν. Η Σίτι κέρδισε πέναλτι στο 55′, μετά από τραγικό λάθος του Τσαν. Ο έμπειρος μέσος έβαλε χέρι και… κεφάλι, προκειμένου να διώξει την μπάλα. Σωστά δόθηκε πέναλτι με τον Μαχρέζ να “γράφει” το 1-1 από την “εσχάτη των ποινών”. Από εκεί και πέρα η ψυχολογία άλλαξε. Ειδικά από τη στιγμή που ο Χούμελς στο 69′ με πολύ ωραία κεφαλιά δεν έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Φιλ Φόντεν στο ματς του “Έτιχαντ” έκανε το 2-1 στο τέλος. Ο Άγγλος μέσος έκανε και πάλι τη… ζημιά του. Αυτή τη φορά νωρίτερα (στο 75′), αλλά πιο εντυπωσιακά. Μιας και με ωραίο σουτ νίκησε τον κίπερ της Ντόρτμουντ και διαμόρφωσε το 2-1 που έμελλε να μείνει ως το τέλος, παρά τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες των Γερμανών για κάτι καλύτερο.

Έτσι η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε και πάλι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2016. Και όλα αυτά από ένα δικό της παιδί (τον Φόντεν) που σε δύο σημαντικά ματς σημείωσε δύο τέρματα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ