Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μόνο Ρεάλ και Παρί… για το μέλλον του Κριστιάνο!
Γιουβέντους

Μόνο Ρεάλ και Παρί… για το μέλλον του Κριστιάνο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα επιλέξει... ανάμεσα στη Ρεάλ και την Παρί Σεν Ζερμέν, εφόσον αποφασίσει να αποχωρήσει από την Γιουβέντους!

14.04.2021 | 01:21

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδεικνύει πως παρά τα 36 του χρόνια… μπορεί ακόμα να κάνει πλάκα στο κορυφαίο επίπεδο! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι γεννημένος πρωταθλητής και η φετινή αποτυχία με την Γιουβέντους φαίνεται να τον έχει ξενερώσει.

Μετά και τον αποκλεισμό από την Πόρτο, τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την Γηραιά Κυρία… δίνουν και παίρνουν. Αρκετές ομάδες φαίνεται να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, με τον ίδιο να έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2022 με τους μπιανκονέρι.

Όμως, οι Ιταλοί δεν θα έλεγαν όχι σε μια ενδεχόμενη πώληση του, με τον ίδιο όμως να παίρνει την τελική απόφαση για το μέλλον του. Σύμφωνα όμως με την ισπανική AS ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ανάμεσα σε δύο ομάδες. Τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτές οι δύο θα μονομαχήσουν για να τον αποκτήσουν εφόσον αποφασίσει να φύγει από το Τορίνο!

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος επιθετικός.. θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στους Μαδριλένους. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ και ο Ζιντάν όμως έχουν διαφορετικό μεταγραφικό πλάνο.

Από την άλλη στην Παρί Σεν Ζερμέν προετοιμάζονται για την αποχώρηση ενός εκ των Μπαπέ και Νεϊμάρ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το… όνειρο των Παριζιάνων.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, η Γιουβέντους δεν θα έλεγε όχι στην προοπτική ανταλλαγής του Κριστιάνο με  τους Μόιζε Κιν και Μάουρο Ικάρντι! Μένει να δούμε ποια θα είναι και η αντίδραση των Γάλλων σε αυτήν την πρόταση…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version