ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Ο Κέιν θέλει Μάντσεστερ και η Τότεναμ… Παρί!

Ο Χάρι Κέιν φέρεται να επιθυμεί να μετακομίσει σε Γιουνάιτεντ ή Σίτι, αλλά η Τότεναμ εφόσον τον χάσει θα προτιμούσε να τον δώσει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κέιν θέλει Μάντσεστερ και η Τότεναμ… Παρί!

Το μέλλον του Χάρι Κέιν έχει αρχίσει να κυριαρχεί σε δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα. Άλλωστε, πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς στον πλανήτη τα τελευταία χρόνια. Βρίσκει σταθερά αρκετά γκολ κάθε σεζόν και είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Τότεναμ. Βρίσκεται εκεί μια ζωή, είναι αρχηγός της και «δεμένος» με την ομάδα. Ωστόσο, ένας επιθετικός που σκοράρει με κάθε τρόπο, αλλά και βελτιώνεται συνεχώς είναι… ανάρπαστος. Ο Άγγλος φορ πέραν των γκολ, έχει πλέον βελτιώσει και τη δημιουργική πλευρά του. Δεν είναι τυχαίο πως, παρότι αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, έχει 16 ασίστ, μαζί με τα 26 του γκολ σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η γενικότερη στασιμότητα, όμως, της Τότεναμ έχουν φέρει «σύννεφα» για το μέλλον του. Κι αυτό γιατί πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον Κέιν να επιθυμεί την αποχώρηση του από τους «Spurs», εφόσον δεν προκριθούν στο Champions League της επόμενης σεζόν. Ήδη οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ (Γιουνάιτεντ και Σίτι) και η Παρί Σεν Ζερμέν θεωρούνται τα φαβορί για την απόκτηση του. Σύμφωνα με την «Independent», όμως, οι απόψεις του Άγγλου φορ και της Τότεναμ είναι διαφορετικές. Βλέπετε, ο ίδιος θέλει να μείνει στην Αγγλία, ενώ οι «Spurs», αν τον δώσουν θέλουν μόνο… Παρί.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κέιν

Η Τότεναμ δεν θέλει τον Κέιν με τίποτα στην Αγγλία

Δημοσιεύματα πριν μερικές ημέρες, ήθελαν τους Παριζιάνους να εξετάζουν «θερμά» την περίπτωση του, εφόσον αποχωρήσει το καλοκαίρι ο Κίλιαν Μπαπέ. Μάλιστα, ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο φέρεται να έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Κέιν. Άλλωστε, οι δυο τους έχουν εξαιρετική σχέση από την κοινή τους θητεία στην Τότεναμ. Μάλιστα, η γαλλική ομάδα είναι και ο καλύτερος προορισμός στο μυαλό της Τότεναμ, εφόσον τελικά αναγκαστεί να τον πουλήσει. Κι αυτό γιατί δε θα ενισχύσει τον άμεσο ανταγωνισμό της, ενώ ταυτόχρονα θα μπορέσει να εξασφαλίσει και αρκετά χρήματα από τους… βαθύπλουτους Παριζιάνους.

Ωστόσο, ο Άγγλος φορ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν θέλει να αποχωρήσει από το Νησί. Το στυλ παιχνιδιού της Premier League θεωρεί πως είναι το καλύτερο για να βελτιώσει κι άλλο το παιχνίδι του, ενώ δεν θέλει και να απομακρυνθεί από την οικογένεια του. Ωστόσο, με τους «Spurs» να θέλουν να τον στείλουν εκτός Αγγλίας, τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί σίγουρο. Εξάλλου, ο πρόεδρος των Λονδρέζων, Ντάνιελ Λίβι, φημίζεται για την «σκληρότητα» του στις διαπραγματεύσεις. Οπότε για το μέλλον του Κέιν κανείς δεν μπορεί πλέον να μιλήσει με κάποια σιγουριά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ