ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Βαλβέρδε: «Μόντριτς, Κρόος, Κασεμίρο κάνουν τον τέλειο παίκτη»

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε αποθέωσε τους συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μόντριτς, Κρόος και Κασεμίρο, τονίζοντας πως αν κάποιος τους ενώσει θα φτιάξει τον τέλειο παίκτη.

Βαλβέρδε: «Μόντριτς, Κρόος, Κασεμίρο κάνουν τον τέλειο παίκτη»

Αναμφίβολα ο Φεντερίκο Βαλβέρδε αποτελεί έναν από τους πιο πολλά υποσχόμενους παίκτες παγκοσμίως. Μόλις στα 22 του έχει καταφέρει να βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης και να βρίσκει σταθερό χρόνο συμμετοχής. Παρότι είναι ακόμη αρκετά νέος, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζιντεντίν Ζιντάν, που βλέπει στο πρόσωπο του το μέλλον στη μεσαία γραμμή της «Βασίλισσας». Άλλωστε, με τους Μόντριτς και Κρόος να μεγαλώνουν, κάποιος θα πρέπει να πάρει τη θέση τους στα επόμενα χρόνια.

Πάντως, ο Ουρουγουανός μέσος μόνο σεβασμός νιώθει για τους τρεις συμπαίκτες του. Κάτι που έδειξε απόλυτα σε συνέντευξη του στην «Guardian». Εκεί, αφού πρώτα αποθέωσε τον Ζινεντίν Ζιντάν «σαν προπονητή και άνθρωπο», αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του. Ξεχώρισε τις αρετές του καθενός εξ αυτών και τόνισε πως αν τους ενώσει κάποιος μπορεί να φτιάξει τον τέλειο ποδοσφαιριστή.

«Έχουν κερδίσει τα πάντα τόσο στην Ισπανία, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Champions League είναι σαν… μουσική γι’ αυτούς. Αν τους ένωνες θα έκαναν τον τέλειο ποδοσφαιριστή. Ο Κασεμίρο είναι πάντα προσεκτικός, γρήγορος, δυνατός, βλέπει τους χώρους που ανοίγονται, αλλά και τους παίκτες που ανεβαίνουν να τον πιέσουν. Ο Λούκα είναι δυναμικός, πάντα βλέπει την πάσα ανάμεσα στις γραμμές. Τέλος, ο Τόνι έχει την ψυχραιμία και το ταλέντο να παίζει χωρίς πίεση. Σαν να είναι στην πίσω αυλή του σπιτιού του», είπε χαρακτηριστικά ο Βαλβέρδε.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Βαλβέρδε

Βαλβέρδε: «Υποστήριζα τη Λίβερπουλ, θα ήθελα να παίξω σ’ ένα γεμάτο Άνφιλντ»

Παράλληλα, ο 22χρονος μέσος μίλησε για τη ρεβάνς της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, αποκάλυψε πως μικρότερος υποστήριζε τους «Κόκκινους», εξαιτίας του ότι εκεί αγωνιζόταν ο Λουίς Σουάρες. Παράλληλα, τόνισε πως θα ήθελε να παίξει σ’ ένα γεμάτο «Άνφιλντ», για να νιώσει όλη αυτή την ενέργεια που δίνει ο κόσμος, έστω και ως αντίπαλος της Λίβερπουλ.

«Οι περισσότεροι στην Ουρουγουάη στηρίζουν ομάδες με Ουρουγουανούς μέσα και όταν ο Λουίς ήταν εκεί τον υποστήριζα. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Καβάνι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκείνη τη σεζόν, όλη η Ουρουγουάη ήταν Λίβερπουλ. Θα ήθελα να παίξω σ’ ένα γεμάτο Άνφιλντ. Όλη αυτή η πίεση, με τους οπαδούς τους εκεί. Αυτή είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου. Δεν είναι το ίδιο χωρίς την ενέργεια που σου δίνει ο κόσμος, αλλά προσαρμόζεσαι. Έχω παίξει σε γήπεδα χωρίς χορτάρι και χωρίς κερκίδες, δεν είναι το καλύτερο. Ωστόσο, απλά πηγαίνεις για να διασκεδάσει το παιχνίδι και να κερδίσεις. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τη Λίβερπουλ», δήλωσε ο Βαλβέρδε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ