ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Με αυτόν τον Καβάνι βλέπει… κούπα η Γιουνάιτεντ (vid)

H Γιουνάιτεντ είναι στα ημιτελικά του Europa League. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» επικράτησαν - ξανά με 2-0 της Γρανάδα, αυτή τη φορά στο Ολντ Τράφορντ.

Με αυτόν τον Καβάνι βλέπει… κούπα η Γιουνάιτεντ (vid)

Στο πρώτο παιχνίδι η Γρανάδα δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» επικράτησαν με 2-0 και ουσιαστικά έβαλαν θεμέλια πρόκρισης για τους «4» του Europa League. Απόψε στη δεύτερη πράξη της προημιτελικής φάσης η ομάδα του Σόλσκιερ υποδέχθηκε τους Ισπανούς στο Ολντ Τράφορντ.

Απόψε τα πράγματα εξαρχής έμοιαζαν να… τακτοποιημένα για τη Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι με ανταγωνιστική ενδεκάδα μπήκαν φουριόζοι και έτοιμοι να καθαρίσουν μια και καλή την υπόθεση πρόκριση. Έτσι κι έγινε με τον Καβάνι στο 6′ να ανοίγει το σκορ για τους «Κόκκινους Διαβόλους» με καλοζυγισμένο σουτ εντός της μεγάλης περιοχής. Ο Ουρουγουανός συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα με το σημερινό μάλιστα να είναι το νούμερο 50 για εκείνον στη καριέρα του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Γιουνάιτεντ Γρανάδα

Με το σκορ στο 1-0 οι Ισπανοί ήξεραν πως δεν είχαν από κει και πέρα τίποτα να χάσουν. Το παιχνίδι άνοιξε και οι δύο ομάδες χωρίς ιδιαίτερο άγχος προσπάθησαν να δημιουργήσουν καλές στιγμές. Από τη μία ο Πογκμπά από την άλλη οι Κένεντι και Ματσίζ. Αρκετές οι καλές στιγμές στις δύο εστίες ωστόσο καμία από αυτές δεν είχε την ίδια κατάληξη με αυτή του Καβάνι. Μοιραία το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 1-0.

Διαχείριση για τη Γιουνάιτεντ και εύκολη πρόκριση

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε στα ίδια επίπεδα. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια τους. Ο Φάν Ντε Μπέεκ μάλιστα στο 54′ λίγο έλειψε να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του. Ο Ολλανδός ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στη θέση του τραυματία Πογκμπά έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Μετά το 60′ οι ταχύτητες και των δύο ομάδων έπεσαν. Η Γρανάδα συμβιβάστηκε με την μέχρι τώρα πορεία της στην Ευρώπη. Από την άλλη οι «Κόκκινοι Διάβολοι» προσπάθησαν να διαχειριστούν το προβάδισμα στο σκορ σπαταλώντας τις λιγότερες δυνατές δυνάμεις. Λίγο πριν το φινάλε στις καθυστερήσεις του αγώνα η Γιουνάιτεντ βρήκε και δεύτερο γκολ. Δράστης ο αμυντικός της Γρανάδα Βαγιέχο, ο οποίος έστειλε άθελά του με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ομάδα του Σόλσκιερ να πανηγυρίζει τη πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League. Τρία παιχνίδια μακριά από τον τελικό στόχο. Την κατάκτηση του τροπαίου.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ