ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Πάει για την απόλυτη… κλοπή με Ντοναρούμα η Γιούβε!

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα φέρεται να πλησιάζει στη Γιουβέντους, έπειτα από συζητήσεις του Μίνο Ραϊόλα με τους ανθρώπους της «Γηραιάς Κυρίας».

Πάει για την απόλυτη… κλοπή με Ντοναρούμα η Γιούβε!

Αναμφίβολα ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα συγκαταλέγεται δικαίως στους κορυφαίους τερματοφύλακες παγκοσμίως αυτή τη στιγμή. Άλλωστε, οι εμφανίσεις του τις τελευταίες σεζόν αποδεικνύουν πλήρως του λόγου το αληθές. Από πάρα πολύ μικρή ηλικία έχει πάρει τα γάντια βασικού στη Μίλαν και δεν τα έχει… αφήσει. Γι’ αυτό, άλλωστε, παρότι είναι μόλις 22 ετών έχει ξεπεράσει τις 200 συμμετοχές με τους «ροσσονέρι». Όπως είναι προφανές η ομάδα του Μιλάνου τον πιστεύει πλήρως όλα αυτά τα χρόνια κι εκείνος τη δικαιώνει. Με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι, όμως, το μέλλον του εδώ και καιρό είναι στον «αέρα».

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι η Μίλαν θέλει να τον «δέσει». Εδώ και καιρό οι «ροσσονέρι» του έχουν κάνει μια εξαιρετική πρόταση. Ωστόσο, ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα δείχνει ανένδοτος στις διαπραγματεύσεις και πάει να «χαλάσει» τις όποιες συζητήσεις. Μάλιστα, δεν είναι μόνο αυτό. Βλέπετε, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ο Ιταλός μάνατζερ κάνει τα… κόλπα του για να πάει τον πελάτη του στη Γιουβέντους, που εξέφρασε ενδιαφέρον.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ντοναρούμα

Ο Ραϊόλα «δουλεύει» τη μετακόμιση του Ντοναρούμα στη Γιουβέντους

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο Τορίνο, ο Ραϊόλα είχε συνομιλία με ανθρώπους της «Γηραιάς Κυρίας». Εκεί μοιραία η συζήτηση πήγε στον Ντοναρούμα και τις διαπραγματεύσεις με τη Μίλαν. Όπως τονίζει το ιταλικό Μέσο, οι απαιτήσεις του… δαιμόνιου μάνατζερ για τον νεαρό τερματοφύλακα φτάνουν τα 12 εκατ. ευρώ το χρόνο. Ένα ποσό που οι «ροσσονέρι» δεν μπορούν να διαθέσουν, φτάνοντας μέχρι και τα 8.

Φυσικά, όπως είναι προφανές, στις τάξεις της Γιουβέντους άκουσαν με ιδιαίτερη θέρμη τη μη συμφωνία ανάμεσα σε Μίλαν και Ντοναρούμα μέχρι στιγμής. Κι αυτό γιατί ο Ιταλός τερματοφύλακας τους ενδιαφέρει άμεσα. Κάτι που εξέφρασαν και στον Ραϊόλα. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως η «Γηραιά Κυρία» δεν θα είχε θέμα να καλύψει και τις οικονομικές απαιτήσεις του Ιταλού ατζέντη για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Σαφέστατα, μια τέτοια πρόταση δύσκολα θα μπορέσει να την αρνηθεί ο Ντοναρούμα. Εξάλλου, υπάρχει στο προσκήνιο και το δέλεαρ του να αγωνιστεί μαζί με το είδωλο του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, με τον οποίο έχουν συγκριθεί από την αρχή της καριέρας του. Βέβαια, αυτό θα συμβεί εφόσον ο αειθαλής πορτιέρε αποφασίσει να μείνει για μια ακόμα σεζόν στο Τορίνο. Πάντως, μια πιθανή απόκτηση του Ντοναρούμα θα οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου τον Σέζνι, ο οποίος σύμφωνα με την «Gazetta dello Sport» κοστολογείται περί τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα που μπορούν να δαπανηθούν για μεταγραφική ενίσχυση σε άλλες θέσεις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ