Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι απαιτήσεις του Χάαλαντ… τρομάζουν Ρεάλ και Μπάρτσα!
Ντόρτμουντ

Οι απαιτήσεις του Χάαλαντ… τρομάζουν Ρεάλ και Μπάρτσα!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ φέρεται να ζητάει ένα τεράστιο συμβόλαιο από όποια ομάδα τον θέλει, το οποίο μπορεί να αφήσει εκτός μάχης αρκετούς... μνηστήρες.

16.04.2021 | 22:35

Αυτή τη στιγμή ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι το πιο «καυτό» όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Οι φετινές εμφανίσεις του με την Ντόρτμουντ τον έχουν φέρει στο στόχαστρο όλων των κορυφαίων συλλόγων. Άλλωστε, ποιος δεν θα έκανε κίνηση να αποκτήσει έναν επιθετικό που μετράει 33 γκολ και 10 ασίστ σε 35 ματς; Μπορεί να έχει… σιγήσει για τέσσερις σερί αναμετρήσεις, αλλά τα στατιστικά του παραμένουν εκπληκτικά. Γι’ αυτό, άλλωστε και υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Το θέμα είναι ποιος τελικά θα καταφέρει να τα βρει με τον ατζέντη του. Τον «δαιμόνιο» Μίνο Ραϊόλα.

Ο Ιταλός μάνατζερ πριν λίγο καιρό έκανε ένα μικρό… τουρ της Ευρώπης για να συζητήσει με τους επίδοξους «μνηστήρες». Μαζί με τον πατέρα του Χάαλαντ μίλησαν με ανθρώπους τόσο της Μπαρτσελόνα, όσο και της Ρεάλ Μαδρίτης. Βέβαια, οι συναντήσεις τους ήταν ανεπίσημες και δεν μπήκαν στη μέση ακόμα ποσά. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Goal», οι απολαβές που ζητάει ο Ραϊόλα για τον πελάτη του προκαλούν… τρόμο. Κι αυτό γιατί φέρεται να επιθυμεί 35 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Ραϊόλα ζητάει τον… ουρανό με τ’ άστρα για να υπογράψει ο Χάαλαντ

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, αν και σε «μπλαουγράνα» και «βασίλισσα» δεν έφτασε στο σημείο να συζητήσει για χρήματα, το έκανε σε μια αγγλική ομάδα, που δεν κατονομάζεται, όταν έκανε κίνηση για τον Χάαλαντ. Το ποσό που άκουσαν, όπως είναι λογικό… κούφανε τους ανθρώπους της ομάδας. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποσυρθούν από τη διεκδίκηση του. Κι αν το ποσό αυτό παραμείνει ως απαίτηση για τον Νορβηγό φορ, σύμφωνα με το «Goal», το ίδιο θα κάνει και η Μπαρτσελόνα, αλλά πιθανώς και η Ρεάλ.

Οι μεν «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζουν έτσι κι αλλιώς αρκετά οικονομικά θέματα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως και να ήθελαν δεν μπορούν να διαθέσουν ένα τέτοιο ποσό, σε άλλον παίκτη πλην του Μέσι. Από την άλλη, η «βασίλισσα» δεν φαίνεται διατεθειμένη να «σπάσει» τα ταμεία της για τον Νορβηγό, παρότι θεωρεί πως ταιριάζει στην… Galactico νοοτροπία. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν ο Ραϊόλα θέλει να δει τον πελάτη του να υπογράφει σε μια εκ των δύο ομάδων, θα πρέπει να μειώσει τις απαιτήσεις του. Κι αυτό γιατί πέραν των απολαβών, θα χρειαστεί να πληρωθεί κι ένα μεγάλο ποσό στην Ντόρτμουντ για την απόκτηση του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version