ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
Φουλ για το τρόπαιο ο Ολυμπιακός με ΤΡΙΑ γκολ σε επτά λεπτά! Όνειρο το 3-0 με ψαλιδάκι! (vids)
Τρομερή Μπολόνια, 2-0 μέσα στο «Ολίμπικο» στο ημίχρονο! (vid)
Αποχωρεί από την Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ποτσετίνο: «Θέλουμε Τσάμπιονς Λιγκ, Νεϊμάρ και Μπαπέ»

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης έδωσε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που αναφέρθηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ, τους Νεϊμάρ, Μπαπέ αλλά και Μέσι, Ράμος.

Ποτσετίνο: «Θέλουμε Τσάμπιονς Λιγκ, Νεϊμάρ και Μπαπέ»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, που ήταν καλεσμένος σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης. Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν ρωτήθηκε για όλα τα καυτά θέματα που απασχολούν στο σύλλογο και με εξαίρεση την περίπτωση του Σέρχιο Ράμος, έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις. Παράλληλα, μίλησε για τους στόχους της ομάδας του, μετα την πρόκριση στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αργεντινός σχολίασε τους πρώτους του μήνες στην ομάδα και έκανε ειδική αναφορά στις περιπτώσεις των Νεϊμάρ και Κιλιάν Μπαπέ.

Για το Τσάμπιονς Λιγκ και τα δύο αστέρια της ομάδας, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είπε: «Ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τους καλύτερους παίκτες. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ και η ικανότητα αυτού του συλλόγου είναι να κρατήσει τον Νεϊμάρ και τον Κιλιάν Μπαπέ για πολλά χρόνια», σχολίασε με νόημα ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν και πρόσθεσε: «Στους τρεις μήνες που είμαι στην ομάδα, έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Και οι δύο παίκτες είναι πολύ αφοσιωμένοι στο σύλλογο. Και είμαι αισιόδοξος ότι θα παραμείνουν».

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Ποτσετίνο: «Θέλουμε Τσάμπιονς Λιγκ, Νεϊμάρ και Μπαπέ»

Στη συνέχεια, η περίπτωση του Μπαπέ έχριζε λόγο περισσότερης ανάλυσης: «Νομίζω ότι θα παίξει για την Παρί Σεν Ζερμέν. Θα πολεμούσα με όλη μου την δύναμη για να τον κρατήσω μαζί μας».

Ο Ποτσετίνο για τους Μέσι και Σέρχιο Ράμος

Μετά τα της ομάδας, η κουβέντα πήγε στα μεταγραφικά. Εκεί, ο Ποτσετίνο έχασε την άνεσή του και ήταν πιο επιφυλακτικός: «Είπαμε γειά σου ο ένας στον άλλον και μιλήσαμε μετά με τον Ζόρντι Άλμπα, τον Νεϊμάρ και τον Ραφίνια. Είχαμε μια καλή συζήτηση. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ξέρουμε τι θα συμβεί με τον Μέσι». Για την περίπτωση του Σέρχιο Ράμος, ο τεχνικός της Παρί κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες που δεν είναι στην ομάδα μου. Υπάρχουν πολλές φήμες και η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, εργάζεται κάθε χρόνο για την βελτίωση της ομάδας. Απομένει λίγος χρόνος πριν αρχίσουν να κινούνται όλα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ