ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

«Σπάει» τα ταμεία της για Μπέλιγχαμ η Τσέλσι!

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει... τρελάνει τους ανθρώπους της Τσέλσι, με την αγγλική ομάδα να ετοιμάζεται να πληρώσει όσο όσο για να τον αποκτήσει.

«Σπάει» τα ταμεία της για Μπέλιγχαμ η Τσέλσι!

Το τελευταίο διάστημα ο Τζουντ Μπέλιγχαμ κατάφερε να στρέψει πάνω του τα βλέμματα όλη της Ευρώπης. Οι εμφανίσεις του κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι αποτέλεσαν τον λόγο γι’ αυτό. Ένα… παιδί, μόλις 17 ετών δέσποζε στο χώρο της μεσαίας γραμμής της Ντόρτμουντ κόντρα στους «πολίτες». Έγινε ο νεότερος Άγγλος σκόρερ στο Champions League, αλλά και των Βεστφαλών. Παράλληλα, «ανάγκασε» τον Πεπ Γκουαρντιόλα να τον αποθεώσει, αποκαλώντας τον… ψεύτη, λόγω των εκπληκτικών εμφανίσεων του σε τόσο μικρή ηλικία. Άλλωστε, η ωριμότητα στο παιχνίδι του, είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Μπέλιγχαμ.

Γι’ αυτό, άλλωστε, θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως. Οι εμφανίσεις του κόντρα στη Σίτι έστρεψαν πάνω του το ενδιαφέρον. Δημιούργησαν καινούργιους… μνηστήρες για το μέλλον του. Πιο «θερμά» απ’ όλους έχει πάρει το θέμα της απόκτησης του η Τσέλσι, σύμφωνα με το «Eurosport». Μάλιστα, οι «μπλε» ετοιμάζονται να πληρώσουν όσο όσο για να τον αποκτήσουν. Έτσι, προσφέρουν μέχρι και 115 εκατομμύρια ευρώ στην Ντόρτμουντ για να συναινέσει στην πώληση του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπέλιγχαμ

Ο Μπέλιγχαμ είναι το… πουλέν του Τούχελ και η Τσέλσι πληρώνει όσο όσο 

Ο Άγγλος μέσος αποτελεί διακαή πόθο του Τόμας Τούχελ για να χτίσει πάνω του τη μεσαία γραμμή του. Για χάρη του φαίνεται πως μπαίνει σε δεύτερη μοίρα η απόκτηση του Ντέκλαν Ράις, που ήταν η επιλογή του Φρανκ Λάμπαρντ για τη θέση. Βέβαια, οι άνθρωποι της Τσέλσι ξέρουν πως το συγκεκριμένο θα είναι ένα δύσκολο μεταγραφικό καλοκαίρι. Κι αυτό γιατί στην Ντόρτμουντ περιμένουν να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι με τους Σάντσο και Χάαλαντ. Οπότε, δύσκολα θα δώσουν και τον Μπέλιγχαμ, εφόσον οι δύο τους αποχωρήσουν.

Άλλωστε, και ο νεαρός μέσος φαίνεται να είναι χαρούμενος με το ενδεχόμενο παραμονής του στη Βεστφαλία για μια ακόμη σεζόν, ακόμα κι αν ο σύλλογος δεν αγωνίζεται στο Champions League. Ξέρει ότι έχει βελτιωθεί αισθητά φέτος, αλλά θέλει να δουλέψει και με τον νέο τεχνικό του συλλόγου, Μάρκο Ρόζε, που αναλαμβάνει το καλοκαίρι. Βέβαια, είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι με μια τεράστια πρόταση στο τραπέζι, η Ντόρτμουντ ενδέχεται να το σκεφτεί. Εξάλλου, η γερμανική ομάδα έχει εδώ και χρόνια εξελιχθεί σε μια ομάδα που αγοράζει φτηνά και πουλάει ακριβά, δημιουργώντας παίκτες. Όπως ακριβώς κάνει με τον Μπέλιγχαμ. Το που θα καταλήξει ο Άγγλος μέσος, μόνο το μέλλον θα μας πει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ