ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Γυάλισε» στη Γιουνάιτεντ ο Φοφανά!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί έντονα τον Γουέσλεϊ Φοφανά της Λέστερ, ετοιμάζοντας κίνηση για την απόκτηση του το καλοκαίρι.

«Γυάλισε» στη Γιουνάιτεντ ο Φοφανά!

Τη φετινή σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε μια σαφή βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Κάτι που φάνηκε και από το γεγονός ότι ακόμα διεκδικεί την Premier League, έστω και με ελάχιστες πιθανότητες. Είναι στο -11 από την πρωτοπόρο και συμπολίτισσα Σίτι. Ωστόσο με το πρωτάθλημα να έχει μπει στην τελική ευθεία του, δύσκολα οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μπορούν να κυνηγήσουν κάτι περισσότερο από τη δεύτερη θέση. Ωστόσο, η χρονιά αυτή έδειξε ότι η Γιουνάιτεντ μπορεί να γίνει διεκδικήτρια. Πως μπορεί με κάποιες καλές προσθήκες να καλύψει την απόσταση που τη χωρίζει από τους τίτλους.

Ήδη στις τάξεις των «Κόκκινων Διαβόλων» έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός στόπερ. Οι ιθύνοντες του συλλόγου «χτενίζουν» την αγορά για να βρουν έναν παίκτη που να ταιριάζει στα πλάνα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Γουέσλεϊ Φοφανά της Λέστερ, σύμφωνα με το «Foot Mercato». Ο Γάλλος στόπερ έχει εξελιχθεί σε αναπόσπαστο κομμάτι της άμυνας των «αλεπούδων» φέτος και οι εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Γιουνάιτεντ θέλει τον Φοφανά για παρτενέρ του Μαγκουάιρ

Ο 20χρονος αμυντικός έχει συμβάλει αρκετά στην εξαιρετική πορεία της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς, που την έχει φέρει στην τρίτη θέση της Premier League μέχρι στιγμής. Κάτι που έχει εντυπωσιάσει τον Σόλσκιερ. Ο Νορβηγός τεχνικός ψάχνει εδώ και καιρό τον παρτενέρ του Χάρι Μαγκουάιρ. Λίντελοφ και Μπαϊγί δεν τον έχουν πείσει μέχρι στιγμής. Οπότε, κρίνεται κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη η απόκτηση ενός αμυντικού.

Βέβαια, όπως τονίζει το γαλλικό Μέσο, η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να… ξηλωθεί για τον Φοφανά. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» φέρονται να έκαναν ήδη μια πρώτη προσέγγιση στη Λέστερ για τον Γάλλο στόπερ. Ωστόσο, τους ζητήθηκε ένα ποσό αλά…. Μαγκουάιρ. Υπενθυμίζεται ότι ο Άγγλος στόπερ είχε αποκτηθεί έναντι 93 εκατομμυρίων ευρώ από τη Λέστερ το καλοκαίρι του 2019. Βέβαια, ένα τέτοιο ποσό θεωρείται σχεδόν απίθανο να δοθεί ξανά από τη Γιουνάιτεντ. Ειδικά, μετά και την κρίση που έφερε η πανδημία στα οικονομικά των ομάδων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ