ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έχει τον νέο Μπουσκέτς στα… σπλάχνα της!

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη βρει τον μελλοντικό αντικαταστάτη του Σέρχιο Μπουσκέτς στο πρόσωπο του Νίκο Γκονσάλες, που εντυπωσιάζει στη Β' ομάδα.

Η Μπαρτσελόνα έχει τον νέο Μπουσκέτς στα… σπλάχνα της!

Η φετινή σεζόν δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ιδανική για την Μπαρτσελόνα. Ναι μεν οι «μπλαουγκράνα» είναι ακόμα στο… κόλπο για το νταμπλ, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Η ήττα στο Clasico από τη Ρεάλ Μαδρίτης και η απώλεια του αήττητου 19 αγώνων σίγουρα «πλήγωσε» τους Καταλανούς. Παράλληλα, τους έφερε πλέον στην τρίτη θέση της La Liga, αν και είναι μόνο στο -2 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο. Από την έλευση του νέου έτους, πάντως, η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν δείχνει να έχει αλλάξει πλήρως. Γύρισε στις… ρίζες της κι εμπιστεύεται περισσότερο τους νεαρούς της παίκτες.

Άλλωστε, η φημισμένη «Μασία», το… εργοστάσιο παραγωγής παικτών της Μπαρτσελόνα της έχει δώσει τόσους και τόσους παικταράδες ανά τα χρόνια. Γι’ αυτό στους «μπλαουγκράνα» κοιτούν όλο και περισσότερο τα «διαμαντάκια» τους εκεί. Ήδη ο Ιλάις Μορίμπα βρίσκεται στην πρώτη ομάδα, αν και είναι μόλις 18 ετών. Το όνομα, όμως, που πλέον δεσπόζει σε όλες τις συζητήσεις για την ομάδα νέων των Καταλανών είναι του Νίκο Γκονσάλες. Σίγουρα, στο ευρύ κοινό δε λέει και πολλά, αλλά στις τάξεις της Μπαρτσελόνα τον θεωρούν ως τον μελλοντικό αντικαταστάτη του Σέρχιο Μπουσκέτς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Γκονσάλες Μπαρτσελόνα

Ο Γκονσάλες «θαμπώνει» και η Μπαρτσελόνα… τρίβει τα χέρια της

Ήδη τη φετινή σεζόν έχει εντυπωσιάσει άπαντες με τις εμφανίσεις του στην δεύτερη ομάδα. Μόλις στην πρώτη του χρονιά εκεί δείχνει μια τρομερή ηρεμία και ωριμότητα στο παιχνίδι του. Βέβαια, έχει και τα… γονίδια επί τούτου. Βλέπετε, ο 19χρονος είναι γιος του Φραν Γκονσάλες, που επί 17 χρόνια (1988-2005) αγωνιζόταν στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, όντας μέλος του συλλόγου στην καλύτερη περίοδο του. Κι απ’ ότι φαίνεται το μήλο έπεσε κάτω απ’ τη μηλιά.

Ο Νίκο Γκονσάλες είναι η σταθερά της Μπαρτσελόνα Β’, ενώ έχει εκπλήξει τους πάντες με τη διάθεση του να προσφέρει. Κάτι που έγινε εμφανές, σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», όταν η ομάδα του είδε αρκετούς παίκτες στην άμυνα της να μένουν εκτός λόγω τραυματισμών. Ο ίδιος έπιασε τον προπονητή του, Φρανσίσκο Πιμιέντα και τέθηκε στη διάθεση του ακόμα και σαν στόπερ. Κάνοντας μάλιστα ακόμα κι εκεί πολύ καλές εμφανίσεις.

Όπως τονίζει το ισπανικό Μέσο, στην Μπαρτσελόνα παρακολουθούν συνεχώς την εξέλιξη του. Ο Ρόναλντ Κούμαν είναι εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες του και ήδη προετοιμάζεται από τη νέα σεζόν να τον φέρει στην πρώτη ομάδα. Παράλληλα, οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να τον «δέσουν» στο σύλλογο. Γι’ αυτό, όπως αναφέρει η «Cadena SER», θα του προσφέρουν νέο συμβόλαιο για να τον κρατήσουν για πολλά ακόμα χρόνια στην Καταλονία. Με τον Σέρχιο Μπουσκέτς να βρίσκεται αισίως στα 33 του, η Μπαρτσελόνα έχει ήδη «γεννήσει» τον αντικαταστάτη του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ