ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Μουσι-άλ(λ)α κόλπα προς την κούπα από την Μπάγερν!

Η Μπάγερν Μονάχου, με μπροστάρη τον Τζαμάλ Μουσιάλα (2 γκολ), έλαβε το... δώρο της Λειψίας, πέρασε από τη Βόλφσμπουρκ (3-2) και αγγίζει τον τίτλο.

Μουσι-άλ(λ)α κόλπα προς την κούπα από την Μπάγερν!

Το «άστρο» του Τζαμάλ Μουσιάλα έλαμψε κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Ο 18χρονος μέσος σκόραρε δις κι οδήγησε την Μπάγερν Μονάχου σ’ ένα μεγάλο διπλό στην έδρα των «Λύκων» (3-2), φέρνοντας την ακόμα πιο κοντά στον τίτλο.  Ο Τσούπο-Μότινγκ το άλλο γκολ των Βαυαρών που είναι πλέον στο +7 από τη Λειψία, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε. Μείωσε δύο φορές η Βόλφσμπουργκ, αλλά δεν μπόρεσε να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο της.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Έλαμψε» η Μπάγερν και ο Μουσιάλα στο πρώτο μέρος

Στο 5′ η Βόλφσμπουργκ ήταν αυτή που απείλησε για πρώτη φορά στο ματς. Ο Φίλιπ έβγαλε την κάθετη στον Μπακού, που βρέθηκε απέναντι στον Νόιερ, αλλά ο Γερμανός τερματοφύλακας απέκρουσε. Ωστόσο, η Μπάγερν πίεζε συνεχώς στην αρχή και εννιά λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ. Ο Μουσιάλα έκανε ό,τι ήθελε τους αμυντικούς των «Λύκων» και με πλασέ έκανε το 1-0! Στο 24′, μάλιστα, οι Βαυαροί πέτυχαν ένα ακόμη τέρμα. Ο Αλάμπα σέντραρε από τα αριστερά, ο Κάστεελς έκανε τραγικό λάθος κι έστρωσε την μπάλα στον Τσούπο-Μότινγκ που «έγραψε» το 2-0 σε κενή εστία!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και είχαν δύο ευκαιρίες σε δύο λεπτά για τρίτο γκολ. Στο 31′, ο Μίλερ βρήκε υπέροχα τον Σανέ στην περιοχή, απέναντι από τον Κάστεελς, αλλά εκείνος πλάσαρε άουτ. Μάλιστα, στο αμέσως επόμενο λεπτό είχε την ευκαιρία του να εξιλεωθεί στην κόντρα, αλλά το πλασέ του από το ύψος του πέναλτι ήταν κάκιστο. Κι αφού η Μπάγερν έχασε τις ευκαιρίες της, η Βόλφσμπουργκ μπήκε ξανά στο ματς στο 34΄. Οι «Λύκοι» έφυγαν γρήγορα στην κόντρα, ο Σλάγκερ έστρωσε στον Βέγκχορστ κι εκείνος με υπέροχο πλασάρισμα μείωσε σε 2-1!

Το παιχνίδι είχε απίστευτο ρυθμό και δύο λεπτά αργότερα η Μπάγερν… απάντησε. Ο Μίλερ σέντραρε από τα δεξιά και ο Μουσιάλα με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 3-1! Αυτό ήταν το 6ο γκολ του 18χρονου άσου στη φετινή Bundesliga, όντας ο νεότερος που φτάνει σε αυτό τον αριθμό στην ιστορία των Βαυαρών. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Βόλφσμπουργκ είχε τη στιγμή της, αλλά η κεφαλιά του Μπρουκς από κόρνερ του Γκέρχαρντ πέρασε λίγο άουτ. Οι δύο ομάδες πήγαν εντέλει στα αποδυτήρια, με την Μπάγερν μπροστά στο σκορ με 3-1. Μουσιάλα Μπάγερν

Μείωσε και πάλεψε η Βόλφσμπουργκ, αλλά δεν έφτανε

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ακριβώς με τον ίδιο ρυθμό. Μόνο που αυτή τη φορά ήταν οι γηπεδούχοι αυτή που βρήκαν δίχτυα σχεδόν με το ξεκίνημα. Πιο συγκεκριμένα στο 54′, ο Οτάβιο σέντραρε από τα αριστερά και ο Φίλιπ πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας μειώνοντας σε 3-2! Μόλις δύο λεπτά αργότερα η Μπάγερν λίγο έλειψε να βρει δίχτυα κι αυτή. Ο Σανέ συνέκλινε και σούταρε, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Ο ρυθμός έπεσε για λίγα λεπτά, με την επόμενη καλή στιγμή να έρχεται στο 68′. Ο Ντέιβις έφυγε στην κόντρα και σούταρε από πλάγια, αλλά ο Κάστεελς έδιωξε σταθερά. Το ματς πήγαινε πάνω κάτω για αρκετή ώρα, δίχως κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία. Όλα αυτά μέχρι το 84′. Οι παίκτες της Βόλσφμπουργκ έφυγαν στην κόντρα, με τον Μπαμπού να βρίσκει χώρο και να πλασάρει λίγο άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη φάση στο ματς, με την Μπάγερν να παίρνει τελικά τη νίκη με 3-2.

Με το τρίποντο αυτό οι Βαυαροί έφτασαν τους 68 βαθμούς σε 29 αγωνιστικές και ανέβασαν τη διαφορά από τη δεύτερη Λειψία στους 7 βαθμούς, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε. Από την άλλη η Βόλφσμπουργκ έμεινε στους 54 βαθμούς μετά από 29 παιχνίδια, όντας σταθερά στην τρίτη θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Βόλφσμπουργκ (Όλιβερ Γκλάσνερ): Κάστεελς, Μπαμπού, Λακρουά, Μπρουκς, Οτάβιο, Σλάγκερ, Γκέρχαρντ, Μπακού (55′ Μπρεκάλο), Ζοάο Βίκτορ (60′ Ρουσιγιόν), Φίλιπ (78′ Μπιάλεκ), Βέγκχορστ.

Μπάγερν Μονάχου (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Ερνάντες (96′ Νιάντσου), Ντέιβις, Κίμιχ, Αλάμπα, Σανέ (87′ Μαρτίνεθ), Μίλερ, Μουσιάλα (73′ Κομάν), Τσούπο-Μότινγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ