ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
Η Τσέλσι διέσυρε την Έβερτον, με ιστορική εμφάνιση από τον Κόουλ Πάλμερ! (vid)
Πλησιάζει το τέλος ενός θρύλου: Ο Μίλερ ετοιμάζεται για απόσυρση!
Τσέλσι: Ο Πάλμερ ολοκληρώνει το χατ-τρικ με ιδανικό σκάψιμο – Σκοράρει και ο Τζάκσον! (vids)
Γκολάρα του Πάλμερ, ο οποίος με «δίμπαλο» καθαρίζει την Έβερτον! (vids)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ σκέφτεται να κάνει «πειράματα» στο Κύπελλο!
Προπονητής της Ρεάλ συνεχάρη τον Αλόνσο για το ιστορικό τρόπαιο! (pic)
Η τεχνολογία μίλησε – Ο «υπολογιστής» αποκάλυψε τον πρωταθλητή της Premier League!
Ο Τσάβι… νευρίασε: «Έλεος! Παίζουμε μια πρόκριση, μην ασχολείστε με μένα»
Mάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ: Κι εγώ που ζω σε Déjà Vu!
Ο Νέβιλ γλεντάει τον Κλοπ: «Τόσο μπορούν, τόσο παίζουν! Δες το ρόστερ…»
Κριστιάνο: Το είχε βάλει από το σπίτι του – Η ΓΚΟΛΑΡΑ που κέρδισε το βραβείο Πούσκας (vid)
Team Of the Week: Η ενδεκάδα φόβητρο της αγωνιστικής – Σκέτη τρέλα και… υπόκλιση (vid)
«Αυτός φταίει για την ήττα της Άρσεναλ» – Νέβιλ και Μέρσον… τα έχωσαν!
Ρεάλ, μια γροθιά – Οι δύο τραυματίες θέλουν να πάνε στο Μάντσεστερ για την πρόκριση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία

Διαστημική Μπαρτσελόνα «καταβρόχθισε» τους Βάσκους (vid)

Τέσσερα και λίγα ήταν! Η Μπαρτσελόνα ήταν απολαυστική, έπιασε την Μπιλμπάο από τον... λαιμό και με το ευρύ 4-0 αναδείχθηκε κυπελλούχος Ισπανίας.

Διαστημική Μπαρτσελόνα «καταβρόχθισε» τους Βάσκους (vid)

Η βραδιά του μεγάλου αγώνα, η βραδιά του τελικού του Κυπέλλου Ισπανίας. Μονομάχοι Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο, οι δύο ομάδες με τις περισσότερες κατακτήσεις στον θεσμό. Από τη μία οι Καταλανοί μετρούσαν πριν τη σέντρα 30 τρόπαια, από την άλλοι η Αθλέτικ με 23 στην κατοχή της. Στο παρόν Ρόναλντ Κούμαν και Μαρθελίνο παρέταξαν στο Estadio De La Cartuja της Σεβίλλης όλα τα διαθέσιμα όπλα τους.

Ο τελικός ξεκίνησε με την Μπαρτσελόνα να έχει την κατοχή της μπάλας και την Αθλέτικ να περιμένει πίσω από την σέντρα. Η πρώτη καλή στιγμή δεν άργησε να έρθει, με τους Καταλανούς στο 5′ να φθάνουν μια ανάσα από το γκολ. Ο Μέσι πάτησε περιοχή πάσαρε ιδανικά στον Ντε Γιονγκ με τον Ολλανδό να σουτάρει και να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι του Ουνάι Σιμόν. Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Μπιλμπάο να απειλήσει. Η προβολή του Ινίγκο Μαρτίνες ωστόσο πέρασε δίπλα από την εστία του τερ Στέγκεν.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Μπαρτσελόνα Μπιλμπάο

Στη συνέχεια και πάλι οι Καταλανοί ήταν αυτοί που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του Ρόναλντ Κούμαν προσπάθησαν με οργανωμένες επιθέσεις να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των Βάσκων. Σε όλο το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου όμως καμία από τις προσπάθειες τους δεν απέδωσε καρπούς. Μοιραία οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα όντας στο 0-0.

H επανάληψη ξεκίνησε και πάλι με την Μπαρτσελόνα να φθάνει πολύ κοντά στο γκολ. Ο Ντεστ πάτησε περιοχή έκανε την παράλληλη πάσα βρίσκονταν τον Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος έκανε την προβολή όμως ο Ουνάι Σιμόν βρέθηκε στην κατάλληλη θέση απομακρύνοντας τον κίνδυνο. Στο 52′ οι «μπλαουγκράνα» πρώτα ο Πέδρι και μετά ο Μπουσκέτς είδαν τον Σιμόν να αποκρούει τις προσπάθειες τους.

15 λεπτά – τέσσερα γκολ η εκπληκτική Μπαρτσελόνα

Όσα δεν κατάφερε η Μπαρτσελόνα όμως μέχρι το 60′ τα πέτυχε και με το παραπάνω στα επόμενα 15 λεπτά. Οι Καταλανοί στο 60′ άνοιξαν το σκορ με τον Αντουάν Γκριεζμάν, με τον Γάλλο να σημαδεύει σωστά την εστία του Σιμόν έπειτα από άψογη πάσα του Ντε Γιονγκ. Τρία λεπτά αργότερα ο Ολλανδός χαφ από πασέρ έγινε σκόρερ. Ο Ζόρντι Άλμπα τον βρήκε στην καρδιά της μικρής περιοχής των Βάσκων και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Η συνέχεια στον χορό των τερμάτων ανήκει στον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ στο 68′ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Τέσσερα λεπτά μετά ο «Λίο» άρπαξε και πάλι την ευκαιρία και την ασίστ του Άλμπα τελειώνοντας το παιχνίδι κάνοντας το εμφατικό 4-0.

Στο τελευταίο μέρος οι παίκτες του Κούμαν έριξαν ρυθμούς διαχειρίστηκαν το παιχνίδι μην αφήνοντας ποτέ τους Βάσκους να αντιδράσουν.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ