ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Τα πλήρωσε η Έιμπαρ (vid)

Η Έιμπαρ ήταν η άτυχη που βρέθηκε μπροστά στην ορεξάτη και αναγεννημένη Ατλέτικο Μαδρίτης. Εμφατικό 5-0 από τους «Ροχιμπλάνκος».

Τα πλήρωσε η Έιμπαρ (vid)

Έχοντας πλέον σε απόσταση αναπνοής τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είχε περιθώρια για νέα απώλεια. Το μεσημέρι της Κυριακής οι «Ροχιμπλάνκος» υποδέχθηκαν στο Wanda Metropolitano την αδύναμη Έιμπαρ. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε παρέταξε την ομάδα του δίχως τον τραυματία Λουίς Σουάρες, έχοντας ωστόσο στη διάθεση του τα υπόλοιπα αστέρια.

To πρώτο ημίχρονο βρήκε από το ξεκίνημα του την Ατλέτικο να δείχνει διάθεση να κυριαρχήσει στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ήθελαν να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα το οποίο θα τους έδιωχνε το άγχος όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν. Η Έιμπαρ με τη σειρά της δεν κλείστηκε, προσπάθησε να κερδίσει μπάλες και να βγει στην αντεπίθεση.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Ατλέτικο Έιμπαρ

Όλα αυτά μέχρι τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου. Από κει και έπειτα οι Μαδριλένοι πάτησαν γκάζι και… εξαφανίστηκε. Η αρχή έγινε λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Ο Άνχελ Κορέα πάτησε δύο φορές την αντίπαλη περιοχή και αμφότερες βρήκε δίχτυα. Μία στο 42′ και μία δύο λεπτά αργότερα. Με τα τέρματα του ταλαντούχου επιθετικού η Ατλέτικο έκλεισε το πρώτο μέρος προηγούμενη με 2-0 της αντιπάλου της.

Ξέσπασε πάνω στην Έιμπαρ η Ατλέτικο

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα απλοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο. Χωρίς κανένα άγχος πλέον οι παίκτες του Σιμεόνε απελευθερώθηκαν και έβγαλαν… ομορφιές στο γήπεδο. Στο 49′ η Ατλέτικο έκανε τρία τα τέρματα της χάρις την όμορφη εκτέλεση του Καράσκο. Ο Βέλγος ακραίος επιθετικός λίγα λεπτά αργότερα από εκτελεστής έγινε δημιουργός. Τη θέση του πήρε ο Μάρκος Γιορέντε, με τον Ισπανό να σκοράρει δύο φορές ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο εμφατικό 5-0.

Από το 70′ και έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Η Ατλέτικο κατέβασε ταχύτητα με τους παίκτες του Σιμεόνε να διαχειρίζονται το ευρύ προβάδισμά τους. Το τελικό 5-0 βρίσκει τους Μαδριλένους πρώτους τέσσερα βαθμούς μπροστά από τη Ρεάλ. Οι συμπολίτες της βέβαια όπως και η Μπαρτσελόνα έχουν αγώνα λιγότερο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ