ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Τέλος ο Μουρίνιο από την Τότεναμ!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ αποτελεί και επίσημα ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως έγινε γνωστό από τα περισσότερα αγγλικά ΜΜΕ.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Τέλος ο Μουρίνιο από την Τότεναμ!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πήγε στην Τότεναμ με βλέψεις και όνειρα. Η σεζόν φέτος ξεκίνησε πολύ καλά. Ωστόσο, κάπου στράβωσε. Το ένα κακό αποτέλεσμα διαδεχόταν το άλλο.

Στην Αγγλία ολοένα και περισσότεροι θεωρούσαν “τελειωμένο” τον Πορτογάλο τεχνικό. Απλά όχι για τώρα. Αλλά για το καλοκαίρι μιας και  φαινόταν ότι δεν… τραβάει άλλο. Ωστόσο, το μεσημέρι της Δευτέρας (19/4) οι Λονδρέζοι τον έστειλαν να ψάχνει τη νέα του ομάδα μία… ώρα νωρίτερα.

O έμπειρος τεχνικός εδώ και αρκετό καιρό είχε δηλώσει την δυσαρέσκειά του τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες για τη νοοτροπία και τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του. Ότι μερικοί από αυτούς δεν τα έδιναν όλα ή διάλεγαν παιχνίδια που θα παίξουν στο 100%.

Κάτι που εν τέλει δεν τον βοήθησε να “ριζώσει” στην Τότεναμ. Μάλιστα, φαίνεται πως η ισοπαλία με την Έβερτον ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έκανε τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας να τον στείλουν από τώρα για… διακοπές!

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακόμη ένα άδοξο... τέλος στην καριέρα του Ζοσέ Μουρίνιο! 

Ακόμη ένα άδοξο… τέλος στην καριέρα του Ζοσέ Μουρίνιο!

Η Τότεναμ τα τελευταία χρόνια έχει μία “φουρνιά” πολύ καλών ποδοσφαιριστών. Όμως, μετά τη φυγή του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, η διοίκηση του συλλόγου έψαχνε κάποιον προπονητή με το ανάλογο κύρος και βάρος, ώστε να οδηγήσει τον Χάρι Κέιν, τον Σον και τους υπόλοιπους στη Γη της Επαγγελίας.

Όλα έδειχναν πως ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν ο καταλληλότερος άνθρωπος γι’ αυτή τη δουλειά. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες οι “σφαλιάρες” ήταν πολλές για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Το σύνολό του αν και έφτασε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ σχετικά νωρίς όχι απλά δεν κατάφερε να παραμείνει εκεί, αλλά, γνώρισε τον ντροπιαστικό αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ στην Αγγλία τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο.

Το κλίμα είχε γίνει εσχάτως τοξικό ανάμεσα στον “special one” και τους παίκτες του, με αποτέλεσμα η διοίκηση της Τότεναμ να κρίνει ότι το καλύτερο για όλους αυτή τη στιγμή θα ήταν να διακοπεί η συνεργασία με τον Μουρίνιο. Όπως και τελικά έγινε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ