ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
Όλη η Ευρώπη στα πόδια του όμως αυτός θέλει αυτοκρατορία με Λεβερκούζεν
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
Η Τσέλσι διέσυρε την Έβερτον, με ιστορική εμφάνιση από τον Κόουλ Πάλμερ! (vid)
Πλησιάζει το τέλος ενός θρύλου: Ο Μίλερ ετοιμάζεται για απόσυρση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Η Ντόρτμουντ έριξε «άκυρο» στη European Super League!

Η Ντόρτμουντ με ανακοίνωση της ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πάρει μέρος στην European Super League, ενώ ανέφερε ότι ούτε η Μπάγερν θα το κάνει.

Η Ντόρτμουντ έριξε «άκυρο» στη European Super League!

Σαν βόμβα στα θεμέλια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έσκασε η είδηση της δημιουργίας της European Super League. Ενός κλειστού πρωταθλήματος, όπου θα συμμετέχουν συνολικά 20 ομάδες. Οι 15 εξ αυτών θα έχουν εξασφαλισμένη θέση, ενώ οι υπόλοιποι πέντε θα επιλέγονται με βάση την απόδοση της τους την προηγούμενη σεζόν. Ήδη 12 ομάδες υπέγραψαν και ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στη νέα διοργάνωση. Μίλαν, Άρσεναλ, Ατλέτικο, Τσέλσι Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ και Τότεναμ εντάχθηκαν ως ιδρυτικά μέλη. Πλέον αναμένονται τρεις ακόμα ομάδες, όπως τονίστηκε και στην ανακοίνωση «απόσχισης».

Οι γερμανικές και οι γαλλικές ομάδες, μέχρι στιγμής έλειπαν από τις όποιες ανακοινώσεις. Άλλωστε, έδειχναν κιόλας πως δεν επιθυμούν τη δημιουργία αυτής της κλειστής λίγκας. Ωστόσο, ισπανικά δημοσιεύματα ήθελαν της Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ να εξετάζουν το ενδεχόμενο θετικής απάντησης. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει, τουλάχιστον όσον αφορά τους Βεστφαλούς. Με ανακοίνωση της η γερμανική ομάδα ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να συμμετάσχει στη European Super League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μαζί με την Ντόρτμουντ φέρεται και η Μπάγερν να έριξε «άκυρο»

Ο CEO της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόαχιμ Βάτσκε, τόνισε πως τόσο η Ντόρτμουντ, αλλά και η Μπάγερν Μονάχου, οι δύο γερμανικοί σύλλογοι που εκπροσωπούνται στο διοικητικό συμβούλιο του ECA απέρριψαν την ιδέα αυτή. Μάλιστα, όπως τόνισε, τάχθηκαν υπέρ της προγραμματισμένης μεταρρύθμισης του UEFA Champions League. Αυτή ήταν και η πρώτη επίσημη αντίδραση από γερμανικό σύλλογο. Βέβαια, μένει να φανεί αν και η Μπάγερν θα προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση.

«Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ECA συγκεντρώθηκαν για το συνέδριο την Κυριακή (18/4) το απόγευμα και επιβεβαίωσαν ότι η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της περασμένης Παρασκευής εξακολουθεί να ισχύει. Αυτή η απόφαση σημαίνει ότι οι σύλλογοι θέλουν για την εφαρμογή της προγραμματισμένης μεταρρύθμισης του UEFA Champions League. Ήταν η σαφής γνώμη των μελών του διοικητικού συμβουλίου του ECA ότι απορρίφθηκαν τα σχέδια για τη δημιουργία ενός Super League. Και οι δύο γερμανικοί σύλλογοι που εκπροσωπούνται στο διοικητικό συμβούλιο του ECA, η Μπάγερν Μονάχου και η Ντόρτμουντ, αντιπροσώπευαν 100% τις απόψεις σε όλες τις συζητήσεις που γίνονται», ανέφερε στην ανακοίνωση η Ντόρτμουντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ