ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ο Γιορέντε φρέναρε τα όνειρα 4αδας της Λίβερπουλ (vid)

H Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα έχει μάθει να μην τα παρατάει. Πάλεψε και πάλι μέχρι τέλους και δικαιώθηκε παίρνοντας την ισοπαλία (1-1) από τη Λίβερπουλ.

Ο Γιορέντε φρέναρε τα όνειρα 4αδας της Λίβερπουλ (vid)

Μέσα σε ένα κλίμα μουδιασμένο μετά τα όσα ανακοινώθηκαν και έχουν να κάνουν με την European Super League η δράση στα γήπεδα της συνεχίστηκε στην έδρα της Λιντς. Τα «Παγώνια» στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής υποδέχθηκαν τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ. Μία αναμέτρηση αρκετά σημαντική και για τις δύο ομάδες περισσότερο δε για τους «Κόκκινους».

Οι πρωταθλητές Αγγλίας με νίκη πατούσαν – μετά από καιρό – 4αδα πιάνοντας την Γουέστ Χαμ με 55 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι με επιθετική τριάδα του Μανέ, Ζότα και Φιρμίνο έδειξαν από τις αρχή τις προθέσεις τους. Πίεση της μπάλας και οργανωμένες επιθέσεις με στόχο την εστία του Μελιέ.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Λιντς Λίβερπουλ

Οι πρώτες καλές στιγμές στα καρέ της Λιντς δεν άργησαν να ρθουν με τους «Κόκκινους να φλερτάρουν με το γκολ σε προσπάθειες των Ζότα και Φιρμίνο. Τελικά αυτό ήρθε με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, η Λίβερπουλ κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα της Λιντς στο 31′ και να κάνει το 1-0 με γκολ του Σαντιό Μανέ. Ο Σενεγαλέζος δέχθηκε την πάσα πάρε – βάλε του Άρνολντ από τα δεξιά και χωρίς μεγάλη πίεση άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Αυτό ήταν και το τέρμα που σημάδεψε το πρώτο 45λεπτο.

Το πάλεψε η Λιντς – Κράτησε η Λίβερπουλ

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τη κατοχή της μπάλας με τη Λίβερπουλ να περιμένει στο δικό της μισό. Οι παίκτες του Μπιέλσα προσπάθησαν να δημιουργήσουν τις συνθήκες για την ισοφάριση όμως βρήκαν μια καλά οργανωμένη αντίπαλη άμυνα. Μπάμφορντ και Χάρισον έχασαν τις ευκαιρίες τους, με τον Άλισον να φωνάζει παρών στα δύσκολα.

Στο 74′ η Λιντς έφθασε μια ανάσα από το 1-1 όμως το σουτ του Μπάμφορντ προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Άλισον. Δύο λεπτά αργότερα ο Ρόμπερτς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας κράτησε όρθια την ομάδα του. Στο 80′ ήρθε η σειρά της Λίβερπουλ να σπαταλήσει σπουδαία διπλή ευκαιρία με τον Ζότα να μην καταφέρνει να νικήσει τον Μελιέ.

Λίγο πριν το φινάλε η Λιντς κατάφερε να πετύχει το γκολ που χάλασε τα σχέδια της Λίβερπουλ. Ο Γιορέντε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα πληγώνοντας τους «Κόκκινους». Το τέρμα του Ισπανού έμελλε να χαρίσει την ισοπαλία στη Λιντς. Ένα αποτέλεσμα που κράτησε ξανά τη Λίβερπουλ μακριά από την προνομιούχο 4αδα της βαθμολογίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ