ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο Κλοπ ξαναχτυπά!- “Δεν άλλαξα γνώμη για τη Λίγκα”

Ο Γιούργκεν Κλοπ, λίγο πριν το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λιντς, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών: την ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα.

Ο Κλοπ ξαναχτυπά!- “Δεν άλλαξα γνώμη για τη Λίγκα”

Δεν ντρέπεται και δεν φοβάται να πει αυτό που θέλει ο Γιούργκεν Κλοπ. Όχι μόνο τώρα που είναι στη Λίβερπουλ, αλλά και από πιο παλιά. Οι “κόκκινοι” ανήκουν στη λίστα με τους συλλόγους που έχουν δώσει το “ΟΚ”, ώστε να βρίσκονται στην ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα.

Μία κίνηση που έχει φέρει αντιδράσεις. Μία κίνηση που έχει κάνει πάρα πολλούς φίλους του συλλόγου από το Μερσεϊσάιντ να δηλώνουν ότι είναι ενάντια σε μία τέτοια κίνηση. Οι λόγοι; Πολλοί και διάφοροι.

Ένας από εκείνους που είχε δηλώσει αντίθετος σε ανύποπτο χρόνο ήταν ο Γερμανός τεχνικός. Ο “Κλόπο” σε παλιότερες δηλώσεις του είχε τονίσει πως δεν είναι θετικός σε μία μεγαλύτερη Λίγκα μιας και μία τέτοια κίνηση θα είχε πιο πολλά αρνητικά, παρά θετικά.

Πλέον αυτό δεν είναι ένα τρελό θεώρημα. Είναι σχεδόν πραγματικότητα. Κάποιοι ίσως να “έφτιαχναν” τις δηλώσεις τους και να πρόσεχαν την εικόνα τους λίγο παραπάνω. Ωστόσο, σε αυτούς σίγουρα δεν ανήκει ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος πριν το εκτός έδρας ματς κόντρα στη Λιντς “χτύπησε” εκ νέου και επισήμανε πως από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει γνώμη.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Δεν αλλάζει γνώμη -για την ώρα- ο Κλοπ!

Δεν αλλάζει γνώμη -για την ώρα- ο Κλοπ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι γνωστός για τις απόψεις του. Για τα πιστεύω του. Είναι άνθρωπος που έχει κάποιες ιδέες για τη ζωή και τον τρόπο που πρέπει να τη ζει και δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Ακόμη και αν πρόκειται για πολλά εκατομμύρια ευρώ. Σαν αυτά που θα πάρει η Λίβερπουλ από τη στιγμή που δήλωσε ότι θα δώσει το “παρών” στην ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα.

“Θυμάμαι όλα αυτά που είχα πει κάποτε. Για να πω την αλήθεια δεν έχω αλλάξει γνώμη από τότε μέχρι και σήμερα όσον αφορά την ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα. Ωστόσο, την Κυριακή (18/4) έλαβα τις πρώτες πληροφορίες και αυτές δεν είναι πολλές.

Όμως, μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος έχει αναστατωθεί και γιατί έχει νευριάσει. Δεν έχουμε λάβει μέρος σε καμία διαδικασία. Ούτε εγώ, αλλά ούτε και οι παίκτες μου”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ