ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ευρώπη

Απειλεί ο Τσεφερίν: «Έχετε χρόνο να αλλάξετε γνώμη!»

O πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν, τονίζει σε νέες του δηλώσεις πως οι ομάδες της ESL έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν γνώμη.

Απειλεί ο Τσεφερίν: «Έχετε χρόνο να αλλάξετε γνώμη!»

Στο επίκεντρο της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας δεν είναι τίποτε άλλο πέρα από την European Super League. Η είδηση της εγκαθίδρυσης της νέας αυτής διοργάνωσης έχει φέρει σωρεία αντιδράσεων. Με τις αντιμαχόμενες πλευρές να εξαπολύουν απειλές μέσω των δηλώσεών του. Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν, δεν αρκείται μόνο σε απειλές.

Ο Σλοβένος πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας απείλησε με αποκλεισμό από τις διεθνείς διοργανώσεις εθνικών ομάδων, των ποδοσφαιριστών που θα μετάσχουν στην ευρωπαϊκή Super League. Πέραν τούτου όμως, στέλνει μήνυμα συνετισμού στις εμπλεκόμενες ομάδες.

Συγκεκριμένα, ζήτησε από τις ομάδες ν’ αλλάξουν γνώμη και να ακυρώσουν το εγχείρημα τους: «Υπάρχει χρόνος οι ομάδες αυτές ν’ αλλάξουν γνώμη. Έχουν κάνει ένα τεράστιο λάθος, αλλά όλοι μας κάνουμε λάθη. Αρκεί να το καταλάβουν και ν’ αλλάξουν γνώμη», τόνισε ο πρόεδρος πριν από τη συνεδρίαση της ΟΥΕΦΑ στο Μοντρέ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Τσέφεριν

Τι θα καταφέρει ο Τσεφερίν

Οι προσπάθειες του Τσεφερίν είναι με γνώμονα το καλό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Το άθλημα βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις με τις συνέπειες να είναι πολλές και όχι καλές. Αυτό που θέλει ο ίδιος είναι να συνετίσει τους προέδρους των ομάδων που θα συμμετάσχουν στην ESL. Το πρότζεκτ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων φαίνεται πως δεν καλύπτει τις οικονομικές ανάγκες των περισσότερων μεγάλων ομάδων. Έτσι τουλάχιστον είχε πει ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι στην πρώτη γραμμή της νέας διοργάνωσης. Και αυτός που πιστεύει στο καινούργιο εγχείρημα όσο κανείς. Πλέον, δεν γνωρίζουμε αν όλο αυτό το… πραξικόπημα θα κρατήσει ή θα διαλυθεί προτού καν ξεκινήσει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ