ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Καταρρέει το European Super League – Αποχωρούν μία μία οι ομάδες!

Γρκεμίζεται το πλάνο για το European Super League - Μετά την Τσέλσι και άλλες ομάδες φαίνονται έτοιμες να αποχωρήσουν από τη διοργάνωση.

Καταρρέει το European Super League – Αποχωρούν μία μία οι ομάδες!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το European Super League. Από ότι φαίνεται η νέα διοργάνωση θα μείνει στα χαρτιά, αφού μία μία οι ομάδες είναι έτοιμες να αποχωρήσουν. Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης ήδη φαίνεται ότι δεν θα συνεχίζουν με το νέο πρότζεκτ. Από ότι φαίνεται οι αντιδράσεις ήταν τόσο σφοδρείς που οι ομάδες πολύ γρήγορα αντιλήφθηκαν την κατάσταση και τη δυσαρέσκεια, και όχι μόνο κάνουν δεύτερες σκέψεις, αλλά είναι έτοιμες να αποχωρήσουν από τη διοργάνωση. Πριν καλά καλά ξεκινήσει όλο αυτό, φαίνεται ότι καταρρέει κιόλας.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Η αρχή έγινε με την Τσέλσι. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του BBC, Dan Roan, οι μπλε ήδη συγκεντρώνουν τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να αποσύρουν τη συμμετοχή τους από τη νεοσύστατη διοργάνωση. Μάλιστα, έξω από το Στάμφορντ Μπριτζ, οι οπαδοί έκαναν διαμαρτυρία κατά της απόφασης του συλλόγου να συμμετάσχει στο European Super League.

Αμέσως μετά την Τσέλσι, πρόθεση να αποχωρήσει από τη διοργάνωση εξέφρασε και η Μάντσεστερ Σίτι.  Όπως αναφέρει η «Telegraph», οι Πολίτες τελικά θα κάνουν πίσω και δεν θα μπουν στη νέα λίγκα που ετοιμάζεται.

BREAKING: Manchester City are expected to leave the Super League, per Telegraph Football

Δημοσιεύτηκε από Bleacher Report Football στις Τρίτη, 20 Απριλίου 2021

Αποχωρήσεις από το European Super League και στην Ισπανία

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και οι ομάδες κάνουν πίσω σαν ντόμινο. Δευτερόλεπτα μετά τη δημοσιοποίηση των εξελίξεων με το όχι της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι, δεύτερες σκέψεις υπάρχουν και στην Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα, ο Λαπόρτα ξεκαθάρισε ότι η Μπάρσα δεν πρόκεται να συμμετάσχει στο European Super League αν δεν αποφασιστεί από τα μέλη του συλλόγου. Μόνο αν ο λαός των Μπλαουγκράνα δώσει το οκ, μόνο τότε οι Καταλανοί θα προχωρήσουν και θα συμμετάσχουν στην καινούργια διοργάνωση.

Τέλος, η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι η τελευταία ομάδα (μέχρι την επόμενη) που εγκαταλείπει το European Super League. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ben Jacobs, ούτε η Ατλέτικο θα μπει τελικά στο European Super League. Η δημοσιογράφος επικαλείται πηγές από κορυφαία στελέχη του συλλόγου, που αναφέρουν ότι οι Ροχιμπλάνκος τελικά είναι εκτός.

Οι εξελίξεις τρέχουν και από ότι φαίνεται εκτός ESL θα τεθεί και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ήδη ο πρόεδρος της ομάδας, Ed Woodward, παραίτηθηκε από τη θέση του προέδρου.

Οι συνεχόμενες αποχωρήσεις των ομάδων έχουν θορυβήσει τους εμπνευστές του πρότζεκτ και σύμφωνα με το «talkSPORT» και οι 12 θα συνεδριάσουν απόψε για να συζητήσουν τις προθέσεις τους αλλά και το τι θα γίνει με την τύχη του European Super League. Η διάλυση πάντως φαίνεται να πλησιάζει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ