ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρεάλ Μαδρίτης

Καλντερόν: «Ο Πέρεθ αμαυρώνει την εικόνα της Ρεάλ»

Δριμεία κριτική στο πρόσωπο του Φλορεντίνο Πέρεθ και στο εγχείρημα European Super League άσκησε ο άλλοτε πρόεδρος της Ρεάλ, Ραμόν Καλντερόν.

Καλντερόν: «Ο Πέρεθ αμαυρώνει την εικόνα της Ρεάλ»

Δεν λέει να κοπάσει το ηφαίστειο που έχει καταπιεί τους «μεγάλους» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η προσπάθεια ίδρυσης κλειστής λίγκας με τη σύμπραξη των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης απέτυχε. Η ανακοίνωση το βράδυ της Κυριακής για την έναρξη αυτής έφερε δύο μέρες μετά νέα δημοσιοποίηση. Η κατακραυγή του φίλαθλου κοινού οδήγησε την ιστορία αυτή σε φιάσκο και τους μπροστάρηδες αυτής της προσπάθειας μετέωρους. Πρώτος και καλύτερος ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων ηγήθηκε της European Super League ωστόσο τα σχέδια του καταποντίστηκαν. Τις τελευταίες ώρες ο ίδιος μαζί με τον μεγαλομέτοχο της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι δέχονται ισχυρές πιέσεις από τις ομάδες τους.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Δεν είναι λίγοι οι οπαδοί της «Βασίλισσας» που πλέον βλέπουν με άλλο μάτι τον Πέρεθ. Η εμφάνιση του στο ισπανικό ΜΜΕ El Chiriquito, και οι δηλώσεις του περί «εμείς θα σώσουμε το ποδόσφαιρο» σχολιάστηκαν αρνητικά. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως σε όλη αυτή την προσπάθεια ενήργησε καθαρά ατομικά μη ρωτώντας κανέναν στο διοικητικό συμβόλαιο της ομάδας.

Ο Καλντερόν επεσήμανε τα λάθη του Πέρεθ

Αυτό αναφέρει με δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος των Μαδριλένων τη τριετία 2006/09, Ραμόν Καλντερόν. Ο 69χρονος «Νομίζω πως όσα έκανε ενόχλησαν αρκετά» τόνισε ο άλλοτε διοικητικός παράγοντας της «Βασίλισσας». «Τα έκανε όλα με έναν περίεργο τρόπο. Πήγε στην τηλεόραση και είπε πως θέλει να σώσει το ποδόσφαιρο. Από την άλλη παραδέχθηκε πως η ομάδα μας έχει εκατομμύρια χρέη, γεγονός που μας κάνει ακόμη πιο ευάλωτους. Νομίζω πως όλα αυτά ήταν ένα μεγάλο λάθος. Πρόκειται για κάτι το οποίο αν περάσει στο μέλλον θα έχει αυτομάτως μεγάλο αντίκτυπο στον σύλλογο. Δεν συμβουλεύτηκε κανέναν και προφανώς τώρα χαλάει την εικόνα αυτού και της ομάδας» ανέφερε χαρακτηριστικά. Τώρα ο Φλορεντίνο Πέρεθ καλείται να χαράξει νέα πολιτική προκειμένου να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ