Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με τις… ευλογίες του Κίμιχ ο Αλάμπα στη Ρεάλ!
Μπάγερν Μονάχου

Με τις… ευλογίες του Κίμιχ ο Αλάμπα στη Ρεάλ!

Ο Αλάμπα παρουσιάζεται μια ανάσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κίμιχ ενέκρινε απόλυτα τη συγκεκριμένη επιλογή του επί χρόνια συμπαίκτη του.

21.04.2021 | 22:22

Μετά από 11 χρόνια στη Μπάγερν Μονάχου, ήρθε η ώρα για τον Νταβίντ Αλάμπα να πει αντίο στους Βαυαρούς. Ο Αυστριακός αμυντικός δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε και μεγαλούργησε. Όπως είναι λογικό, όλο το ενδιαφέρον τώρα έχει στραφεί στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Με τα σημερινά δεδομένα, η ομάδα που φαίνεται ως αδιαφιλονίκητο φαβορί για την απόκτηση του Αλάμπα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, ορισμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για ήδη κλεισμένη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και μάλιστα για πέντε χρόνια. Οι Μαδριλένοι λοιπόν έχουν βρει στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον Μαρσέλο, αφού το τέλος για τον μεγάλο Βραζιλιάνο πλησιάζει.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Ένας επί χρόνια συμπαίκτης του Αλάμπα, ο Τζόσουα Κίμιχ, μίλησε για το έντονο φλερτ του Αυστριακού με τη «βασίλισσα». Για τον Κίμιχ, η προοπτική μετακόμισης του Αλάμπα στη Μαδρίτη μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να έχει για την καριέρα του Αλάμπα. Άλλωστε, ο Αυστριακός διανύει το 29ο έτος της ηλικίας του, κάτι που σημαίνει πως έχει ακόμα πολλά πράγματα να προσφέρει.

«Καλό βήμα για τον Αλάμπα η Ρεάλ»

«Ο Αλάμπα έχει κερδίσει εδώ τα πάντα και πολλές φορές. Δύο φορές έχει πάρει το τρεμπλ, ενώ κατέκτησε έξι τίτλους μέσα σε ένα χρόνο. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι χωρίς αμφιβολία ένας τεράστιος σύλλογος. Δεν υπάρχουν πολλά βήματα που μπορεί να κάνει ένας παίκτης όταν φεύγει από τη Μπάγερν. Όμως σίγουρα η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια πολύ καλή επιλογή», ήταν τα λόγια του Τζόσουα Κίμιχ στο Sky Germany.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version