ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Γκλέιζερ ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της Γιουνάτεντ

Ο συν-πρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Τζόελ Γκλέιζερ με επιστολή στους οπαδούς της ομάδας ζήτησε συγγνώμη για τη Super League.

Ο Γκλέιζερ ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της Γιουνάτεντ

Ο συν-πρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Τζόελ Γκλέιζερ, ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ταραχή που προκάλεσε με την απόφαση της ομάδας να συμμετάσχει στην ευρωπαϊκή Super League.

Χάρη στην αντόδραση των οπαδών, το εγχείρημα απέτυχε, με τους ιδιοκτήτες συλλόγων να ζητάνε ο ένας με τον άλλο συγγνώμη. Στην επιστολή του, ο Τζοέλ Γκλέιζερ αν και ζητάει συγγνώμη επιμένει ότι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να γίνει πιο βιώσιμο.

Ο ίδιος βέβαια, παραδέχεται ότι η ευρωπαϊκή Super League δεν ήταν ο σωστός τρόπος για να γίνει αυτό. Τέλος, τονίζει ότι θα γίνει προσπάθεια να επουλωθούν οι πληγές με τους οπαδούς.

Ολόκληρη η επιστολή του Γκλέιζερ.

“Σε όλους τους υποστηρικτές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,

Τις τελευταίες ημέρες, όλοι έχουμε δει το μεγάλο πάθος που δημιουργεί το ποδόσφαιρο και τη βαθιά αφοσίωση που έχουν οι οπαδοί μας για αυτό το υπέροχο σύλλογο. Καταστήσατε ξεκάθαρη την αντίθεσή σας για την ευρωπαϊκή Σούπερ Λιγκ, και το ακούσαμε. Έχουμε κάνει λάθος και θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουν τα πράγματα σωστά.

Αν και οι πληγές είναι νωπές και καταλαβαίνω ότι θα χρειαστεί χρόνος για να επουλωθούν, είμαι προσωπικά δεσμευμένος να ξαναχτίσω την εμπιστοσύνη με τους θαυμαστές μας και να μάθω από το μήνυμα που μου δώσατε με τόσο ισχυρό τρόπο. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να γίνει πιο βιώσιμο σε όλη την πυραμίδα μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, αποδεχόμαστε πλήρως ότι η Σούπερ Λιγκ δεν ήταν ο σωστός τρόπος να το επιτύχουμε.

Επιδιώκοντας να δημιουργήσουμε ένα πιο σταθερό θεμέλιο για το παιχνίδι, αποτύχαμε να δείξουμε αρκετό σεβασμό για τις βαθιές ρίζες του – τον προβιβασμό, τον υποβιβασμό, την πυραμίδα – και γι ‘αυτό λυπούμαστε.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό κλαμπ στον κόσμο και ζητούμε συγγνώμη για τις ταραχές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων ημερών.Είναι σημαντικό για εμάς να το κάνουμε σωστά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πλούσια κληρονομιά και αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας να ανταποκριθούμε στις υπέροχες παραδόσεις και αξίες της.

Η πανδημία έχει προκαλέσει τόσες πολλές μοναδικές προκλήσεις και είμαστε περήφανοι για τον τρόπο με τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι οπαδοί της από το Μάντσεστερ και από όλο τον κόσμο αντέδρασαν στις τεράστιες πιέσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Συνειδητοποιούμε επίσης ότι πρέπει να επικοινωνήσουμε καλύτερα με εσάς, τους θαυμαστές μας, γιατί θα είστε πάντα στην καρδιά του συλλόγου.

Στο παρασκήνιο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για την ανοικοδόμηση σχέσεων με άλλους ενδιαφερόμενους στο παιχνίδι, με σκοπό να συνεργαστούμε για λύσεις στις μακροπρόθεσμες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πυραμίδα του ποδοσφαίρου.

Αυτήν τη στιγμή, προτεραιότητά μας είναι να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε όλες τις ομάδες μας καθώς ολοκληρώνεται η σεζόν. Κλείνοντας, θα ήθελα να αναγνωρίσω ότι η υποστήριξή σας είναι που κάνει αυτόν τον σύλλογο τόσο υπέροχο και σας ευχαριστούμε για αυτό.

Με τις καλύτερες ευχές, Joel Glazer»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ