ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Ανάμεσα σε δύο αντι – Μουρίνιο η Τότεναμ!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Τότεναμ και τα Σπιρούνια είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή - Δύο τα επικρατέστερα ονόματα της διαδοχής.

Ανάμεσα σε δύο αντι – Μουρίνιο η Τότεναμ!

Ο Μουρίνιο μετά από ένα μάλλον μέτριο πέρασμα, αποτελεί εδώ και λίγες μέρες παρελθόν από την Τότεναμ. Ο Πορτογάλος ξεκίνησε τη σεζόν πολύ δυναμικά και όλοι μέσα στην ομάδα είχαν αρχίσει να κάνουν όνειρα διάκρισης. Οι εμμονές του Μουρίνιο όμως, περιόρισαν τα Σπιρούνια στη μετριότητα, και η ομάδα τώρα παλεύει για μία θέση στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Όταν ο special one είδε την έξοδο από τη διοίκηση της Τότεναμ πολλά σενάρια ακούστηκαν για τους λόγους της απόλυσής του.

Το γεγονός ότι η ομάδα είχε μπροστά της έναν τελικό κυπέλλου, παρεξένεψε. Ενώ το τελισίγραφο που είχε δοθεί στον Μουρίνιο για μία θέση στην τετράδα δεν είχε εκπνεύσει ακόμα. Βάσει αυτών των δύο επιχειρημάτων, πολλά ακούστηκαν ότι υπήρχε χάσμα για το European Super League. Οι φήμες διαψεύστηκαν και ξεκαθαρίστηκε ότι το διαζύγιο ήρθε για λόγους αγωνιστικούς.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Ανάμεσα σε δύο αντι - Μουρίνιο η Τότεναμ!

Οι δύο επικρατέστεροι αντι – Μουρίνιο

Η Τότεναμ, που μετρά ήδη μία νίκη στη μετά – Μουρίνιο εποχή, ψάχνει τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου και σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι ανάμεσα σε δύο επιλογές. Όπως αναφέρει το «Football. London», οι άνθρωπο τη ομάδας έχουν εξετάσει τις επιλογές τους και έχουν καταλήξει στα δυο επικρατέστερα ονόματα. Το πρώτο, είναι αρκετά γνωστό και γνώριμο για σχεδόν όλες τις ομάδες που ψάχνουν προπονητή. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον προπονητή του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χάνγκ. Ο Ολλανδός έχει φτιαξει πολύ καλό όνομα και όλοι περιμένουν το πότε θα αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να αναλάβει την τύχη μίας ομάδας υψηλού ανταγωνισμού. Ο ίδιος πάντως μέχρι τώρα δεν έχει δείξει να βιάζεται.

Το δεύτερο υποψήφιο όνομα για τον πάγκο της Τότεναμ είναι ο Γκράχαμ Πότερ. Ο Άγγλος τεχνικός είναι και αυτός νέος και ανερχόμενος προπονητής. Από το 2019 και μετά από έναν χρόνο στη Σουόνσι, έχει αναλάβει την Μπράιτον, την οποία και φέτος φαίνεται ότι θα κρατήσει στη μεγάλη κατηγορία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ