Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανανεώνει με Μίλαν ο Ζλάταν και σπάει τα κοντέρ!
Μίλαν

Ανανεώνει με Μίλαν ο Ζλάταν και σπάει τα κοντέρ!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μέσα στις επόμενες ώρες, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Μίλαν που θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2022.

22.04.2021 | 18:19

Η Μίλαν με το που μπήκε το 2021 πάει από το κακό στο χειρότερο. Όμως, μέσα στον χαμό που γίνεται υπάρχει και ένα καλό. Η παραμονή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει γίνει γνωστό πως οι “ροσονέρι” έχουν επαφές με τον έμπειρο φορ. Στόχος τους είναι να τον κάνουν να υπογράψει νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ ως και το καλοκαίρι του 2022.

Αυτό φαίνεται πως είναι σχεδόν… πραγματικότητα. Όπως έκανε γνωστό ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρχει και επίσημη ανακοίνωση που θα πιστοποιεί ότι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ότι θα είναι μαζί γι’ ακόμη μία σεζόν!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Ζλάταν ακόμα και τώρα κάνει τη διαφορά!

Είναι 39 ετών. Άλλοι κι άλλοι στην ηλικία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα είχαν “κόψει” το ποδόσφαιρο προ πολλού. Ειδικά αυτό στο πολύ υψηλό επίπεδο. Ωστόσο, ο “Ίμπρα” είναι κάτι το διαφορετικό.

Κρατάει το σώμα του σε άριστη κατάσταση. Κάτι που φαίνεται και στα περισσότερα ματς της Μίλαν. Παράλληλα, αν δει κανείς ποια είναι η πορεία της ιταλικής ομάδας στα ματς που εκείνος έχει δώσει το “παρών” και πόσο μπορεί να βοηθήσει τους συμπαίκτες του τόσο σε ψυχολογικό όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι, καταλαβαίνει λοιπόν κανείς τους λόγους για τους οποίους η Μίλαν δεν σκέφτηκε καν… δεύτερη φορά αν πρέπει να τον κρατήσει ή όχι.

Ο άνθρωπος είναι… μηχανή! Άλλωστε και ο ίδιος πριν από αρκετά χρόνια είχε παρομοιάσει τον εαυτό του όχι με τους υπόλοιπους ανθρώπους, αλλά, με το πιο ισχυρό ζώο στον πλανήτη. Το λιοντάρι. Μία άλλη ατάκα του που κολλάει στην προκειμένη περίπτωση είναι το: “η ηλικία είναι απλά ένας ακόμη αριθμός”.

Μέγας είσαι Ζλάταν και θαυμαστά τα έργα σου!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version