ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

ΕΠΙΣΗΜΟ: Παραμένει στη ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της, έκανε γνωστό πως θα παραμείνει στην ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα, εξηγώντας τους λόγους της.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Παραμένει στη ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις ομάδες που έχουν εκατομμύρια οπαδούς. Οι αντιδράσεις τους ήταν πολλές όταν έμαθαν ότι η αγαπημένη τους ομάδα θα φύγει από το Τσάμπιονς Λιγκ, ώστε να δώσει το “παρών” στην ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα.

Ένα πρωτάθλημα μεταξύ 12 ισχυρών ομάδων της Ευρώπης. Ναι μεν μπορεί προ ημερών οι έξι αγγλικές να έκαναν πίσω μια και καλή. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει και για τους Καταλανούς,

Μάλιστα, οι “μπλαουγκράνα” εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση, όπου έκαναν γνωστούς τους λόγους που θα παραμείνουν στην εν λόγω λίγκα. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Καταλανοί είναι μεγάλα και φτάνουν το 1 δις ευρώ.

Και πάνω σε αυτό το σκεπτικό βασίζουν πολλά οι Ισπανοί όσον αφορά τη θέση τους. Την ίδια ώρα που αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές της, όπως ο Ζεράρδ Πικέ, έχουν πάρει επίσημα και δημόσια θέση και είναι απέναντι στο εν λόγω εγχείρημα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

“Με αυτό το κείμενο- ανακοίνωση η Μπαρτσελόνα και η διοίκησή της θέλουν να ενημερώσουν τον κόσμο ότι έχουν γίνει αναλύσεις και έρευνες όπου δείχνουν ότι είναι σημαντική και καθοριστική η παραμονή στην ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα. Μόνο έτσι μπορεί ο σύλλογος να έχει πολλά οικονομικά οφέλη και να παραμείνει σταθερός στο οικονομικό και διοικητικό κομμάτι του.

Η ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα είναι μία νέα διοργάνωση που έχει σκοπό να κάνει καλύτερο το ποδόσφαιρο. Να το βελτιώσει τόσο στο ποιοτικό κομμάτι όσο και στο οικονομικό. Σκοπός της εν λόγω Λίγκας είναι να προσφέρει στους φιλάθλους ένα καλύτερο ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την Μπαρτσελόνα και όλα όσα αντιπροσωπεύει αυτός ο σύλλογος, μιας και ψάχνει νέους τρόπους για να ενώσει ολοένα και περισσότερο κόσμο γύρω από το άθλημα και ό,τι αυτό σημαίνει.

Η απόφαση να αποχωρήσουμε από την ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα, ενώ ήμασταν ένα από από τα ιδρυτικά της μέλη, κρίθηκε σαν ένα ιστορικό λάθος. Είμαστε μία ιστορική και πρωτοποριακή ομάδα τόσο στον αθλητισμό όσο και στο κοινωνικό κομμάτι. Γι’ αυτούς τους λόγους η Μπαρτσελόνα, που πάντα θα ανήκει στα μέλη της, εξασφάλισε το δικαίωμα να πάρει μία τόσο κρίσιμη απόφαση.

Υπάρχουν πολλές κοινωνικές αντιδράσεις. Ειδικά από τον κόσμο του συλλόγου. Τις οποίες έχουμε λάβει υπόψιν μας. Παρόλα αυτά στόχος μας είναι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να διεξαχθεί μελέτη με όλα τα θετικά και τα αρνητικά που μπορεί να αποφέρει η συμμετοχή μας στην εν λόγω ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα.

Κάτι που δεν μπορεί να παρθεί από τη μία μέρα στην άλλη. Θα χρειαστούμε χρόνο, ώστε να είμαστε σίγουροι αν αυτή η φόρμουλα μας φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα που θα φέρουν θετικά στην ομάδα μας.

Παράλληλα, λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας όλες τις νομικές προεκτάσεις ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ευρωπαϊκής Σούπερ Λίγκας. Είναι ξεκάθαρο αυρό. Σκοπός μας είναι να μην ενεργήσουμε παράνομα σε καμία περίπτωση ή με βιασύνη, σκεπτόμενοι το καλό της ομάδας.

Ακόμη και αν αυτή η απόφαση επιφέρει μαζικές αντιδράσεις από τον κόσμο του συλλόγου θα ζητούσαμε από τον κόσμο να δείξει κατανόηση, σεβασμό και υπομονή για την εν λόγω απόφαση μιας και ενεργούμε προσεκτικά και προς όφελος της ομάδας”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ