ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

«Έτσι “έκλεψε” τον Μπαπέ από την Ρεάλ η Παρί»

Για την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν το 2017 και τον τρόπο που τον «έκλεψε» από τη Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο Λουίς Φερέρ, πρώην σκάουτερ των Γάλλων.

«Έτσι “έκλεψε” τον Μπαπέ από την Ρεάλ η Παρί»

Το ότι ο Κιλιάν Μπαπέ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο δεν το αμφισβητεί κανείς. Ταυτόχρονα είναι και πιο το πιο «καυτό» όνομα το τελευταίο διάστημα. Το ταλέντο του φυσικά είναι αξιοσημείωτο και ο ίδιος φροντίζει να το επιβεβαιώνει συνεχώς. Παρότι είναι μόλις 22 εδώ και κάμποσα χρόνια ξεδιπλώνει το ταλέντο του απέναντι στους καλύτερους. Όπως έκανε στα προημιτελικά του Champions League κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, οδηγώντας την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρόκριση.

Γι’ αυτό, άλλωστε, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει «τρελαθεί» μαζί του. Η «βασίλισσα» αναζητά τον νέο της ηγέτη, αυτόν που θα την οδηγήσει στο μέλλον και ο Μπαπέ θεωρείται ο κατάλληλος. Βέβαια, οι Μαδριλένοι είχαν την ευκαιρία τους να τον αποκτήσουν και το 2017. Όταν ακόμα αγωνιζόταν στη Μονακό, ακριβώς πριν πάρει τη μεγάλη μεταγραφή στην Παρί. Ο πάλαι ποτέ σκάουτερ των Παριζιάνων, Λουίς Φερέρ σε συνέντευξη του αποκάλυψε πως η γαλλική ομάδα κατάφερε να «κλέψει» τον νεαρό άσο τότε. Μιλώντας στο «Goal», τόνισε πως ο Μπαπέ ονειρευόταν να αγωνιστεί στη Ρεάλ, αλλά το γεγονός ότι η Παρί του έδειξε εμπιστοσύνη και του υποσχέθηκε φανέλα βασικού άμεσα, άλλαξε τα πράγματα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπαπέ

«Όνειρο του Μπαπέ να παίξει στη Ρεάλ»

«Η νούμερο ένα μεταγραφή μου ήταν ο Κιλιάν Μπαπέ, γιατί δεν ήταν μόνο τα χρήματα. Ήταν τελείως διαφορετικό, πήρε πολύ χρόνο, ολόκληρους μήνες. Είχε κάνει μια απίθανη σεζόν με τη Μονακό και όλοι ήξεραν ότι είναι ένα “διαμάντι”. Ωστόσο, ήξεραν ότι η απόκτηση του ήταν και προτεραιότητα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ρεάλ ήταν εκεί και δεν μπορούσε κάποιος να το σταματήσει αυτό. Έπρεπε απλά να πατήσουν το κουμπί. Εμείς από την άλλη είχαμε μόλις κάνει την πιο ακριβή μεταγραφή στον κόσμο, τον Νεϊμάρ. Οπότε δεν μπορούσαμε να αγοράσουμε τον Μπαπέ, λόγω του Financial Fair Play.

Ξέραμε ότι είναι όνειρο του Μπαπέ να παίξει για τη Ρεάλ, γι’ αυτό έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά. Η ιδέα μου ήταν να πούμε στον Μπαπέ να έρθει πρώτα στην Παρί, γιατί το Μουντιάλ πλησίαζε, και να του προσφέρουμε μια σταθερή θέση βασικού. Κάτι που ίσως η Ρεάλ δεν μπορούσε να κάνει, αν και δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους τους. Ωστόσο, του δώσαμε αυτή την υπόσχεση γιατί πιστεύαμε στο ταλέντο του. Είναι κάτι το σπάνιο, η μοναδική φορά που υποσχέθηκα σε παίκτη ότι θα παίζει σταθερά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φερέρ. Μπαπέ

«Όλα μπορούν να συμβούν από τώρα μέχρι το καλοκαίρι»

Παράλληλα, ο ίδιος ρωτήθηκε και για το μέλλον του Μπαπέ. Βλέπετε, ο Γάλλος σταρ δεν έχει ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί, που λήγει το καλοκαίρι του 2022. Μάλιστα, γι’ αυτό το γεγονός έχουν… οργιάσει και οι φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί με προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Φερέρ τόνισε ότι δεν έχει πληροφορίες επί του ζητήματος, αλλά ανέφερε πως όλα μπορεί να συμβούν μέχρι το καλοκαίρι.

«Αυτή τη στιγμή, η οικογένεια του Μπαπέ διαπραγματεύεται με την ομάδα. Επειδή, όμως, δεν είμαι πλέον στην Παρί δεν μπορεί να διαβεβαιώσω για κάτι, γιατί δεν έχω όλες τις πληροφορίες. Τα πάντα μπορούν να συμβούν από τώρα μέχρι τον Ιούνιο. Είναι αλήθεια ότι οι κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη τον λατρεύουν. Παράλληλα, οι εμφανίσεις του στο γήπεδο σίγουρα επηρεάζουν τα πράγματα, γι’ αυτό αργεί η ανανέωση του. Και οι δύο πλευρές το σκέφτονται»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ