ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Φύλακας άγγελος… Κορέα οδηγεί την Ατλέτικο (vid)

Άνχελ Κορέα και Γιανίκ Καράσκο βγήκαν μπροστά για την Ατλέτικο και με τα γκολ τους χάρισαν την νίκη επί της Ουέσκα (2-0) στον δρόμο για το πρωτάθλημα.

Φύλακας άγγελος… Κορέα οδηγεί την Ατλέτικο (vid)

H μάχη στην Ισπανία συνεχίζεται! Μετά τη νίκη χθες της Ρεάλ Μαδρίτης απόψε ρίχτηκε και πάλι στη μάχη της Λα Λίγκα η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ατλέτικο. Οι «Ροχιμπλάνκος» υποδέχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης την Ουέσκα στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε επιζητούσαν ακόμη μία νίκη, η οποία θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Απέναντι της απόψε η μαχητική Ουέσκα, μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της στην κατηγορία.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Ατλέτικο Ουέσκα

Από το ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι έδειξαν τις προθέσεις τους. Πίεση ψηλά και συνεχόμενες κατοχές μετατόπισαν το παιχνίδι στο ένα μισό, στην περιοχή της Ουέσκα. Η Ατλέτικο με τους Γιορέντε και Καράσκο σε καλή βραδιά επιχείρησε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα με γρήγορες μεταβιβάσεις της μπάλας. Οι πρώτες καλές στιγμές δεν άργησαν να έρθουν, με τον Κορέα να πρωταγωνιστεί σε αυτές.

Ο Αργεντινός στο 39′ κατάφερε να ολοκληρώσει επιτυχώς την προσπάθεια των συμπαικτών του και να ανοίξει το σκορ για την Ατλέτικο. Οι «Ροχιμπλάνκος» γύρισαν γρήγορα την μπάλα, με τον Γιορέντε να πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Κορέα, με τον τελευταίο να βρίσκει άμεσα τα αντίπαλα δίχτυα. Το τέρμα του ταλαντούχου επιθετικού ήταν αυτό που σημάδεψε το πρώτο μέρος.

Αλάνθαστη η Ατλέτικο κυριάρχησε της Ουέσκα

Στην επανάληψη η Ατλέτικο θέλησε περισσότερο να διατηρήσει το 1-0 παρά να κυνηγήσει το δεύτερο και καθοριστικό γκολ. Με κατοχή της μπάλας κοντά στο 60% και σποραδικές καλές στιγμές η ομάδα του Σιμεόνε ροκάνισε ιδανικά τον χρόνο υπέρ της.

Η Ουέσκα είχε ελάχιστες καλές στιγμές στην επίθεση. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επιτεθούν όμως δεν τους το επέτρεψε ουσιαστικά ποτέ η Ατλέτικο. Οι «Ροχιμπλάνκος» όπως ήταν φυσικό όσο περνούσε ο χρόνος έβρισκαν περισσότερους κενούς χώρους. Μοιραία στο 82′ μια από τις ευκαιρίες της απέφερε ένα ακόμη γκολ αυτό ου ουσιαστικά έβαλε τέλος στο παιχνίδι. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Καράσκο. Ο Βέλγος πήρε πάσα πάρε-βαλέ από τον Γιορέντε και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Άλλη μια νίκη για την Ατλέτικο, ξανά στο +3 από τη 2η της βαθμολογίας Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ