ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Τσεφερίν: «Ήμουν έτοιμος για πόλεμο!»

O πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν, εξιστόρησε τα γεγονότα όταν πρωτοέμαθε για τη δημιουργία της ευρωπαϊκής Super League.

Τσεφερίν: «Ήμουν έτοιμος για πόλεμο!»

Ο Αλεξάντερ Τσεφερίν έδωσε για άλλη μια φορά συνέντευξη. Τις τελευταίες ημέρες άπαντες θέλουν μια δήλωση από τον πρόεδρο της UEFA. Προφανώς για το μείζον θέμα με τη δημιουργία της ευρωπαϊκής Super League. Ο Σλοβένος δικηγόρος προσπάθησε να υπερασπιστεί την ευρωπαϊκή ομοσπονδία στη διαμάχη της με τους «12» της Super Legue, ένα σχέδιο που κατέρρευσε 60 ώρες μετά τη «γέννησή» του.

Μιλώντας σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους, αποκάλυψε πως ξεκίνησαν όλα: «Ήμουν στην Ελβετία και οδηγούσα. Σε ένα σημείο έλαβα μια κλήση από τον τελευταίο των 12 ιδρυτικών συλλόγων. Μου είπαν: «Πρέπει να υπογράψουμε αύριο το πρωί, αλλιώς δεν θα είμαστε μέρος».

Απάντησα: «Εντάξει, από αύριο ξεκινάμε έναν πόλεμο. Εάν το κάνεις, αύριο θα είσαι μεταξύ των εχθρών μου». Αυτοί ήθελαν να παραμείνουν φίλοι μου, αλλά να είναι μέλος της Super League, οπότε κατέστησα σαφές ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να υπάρξει. Όλα ξεκίνησαν έτσι.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Τσεφερίν

Τότε, το απόγευμα της Κυριακής και περίπου τα μεσάνυχτα, το ανακοίνωσαν, στην καρδιά της νύχτας. Προφανώς για το χρηματιστήριο της Νέα Υόρκης, αυτός ήταν ένας από τους λόγους που εξόργισαν μερικούς φιλάθλους» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της UEFA.

Μίλησε και για τον Αλ Κελαϊφί ο Τσεφερίν

Πέραν τούτου, μετά τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και την κατάρρευση της ευρωπαϊκής Super League, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν, υποδέχθηκε με απόλυτη ικανοποίηση την προεδρία του Αλ Κελαϊφί.

«Θα ήθελα να συγχαρώ την ECA, που επέλεξε τον Νασέρ ως νέο πρόεδρο. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται καλούς ανθρώπους σε ηγετικές θέσεις και ο Νασέρ, έχει δείξει ότι είναι ικανός να φροντίζει τα συμφέροντα περισσότερων συλλόγων από τον δικό του, στοιχείο που θα πρέπει να αποτελεί προϋπόθεση για τη θέση του προέδρου της ECA. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του για να διαμορφώσει το μέλλον των ποδοσφαιρικών συλλόγων σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι ένας άνθρωπος, τον οποίο μπορώ να εμπιστευτώ».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ