ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Κλοπ: «Το μόνο καλό πράγμα για τη Super League είναι ότι δεν έγινε»

Ο Γιούργκεν Κλοπ χαρακτήρισε θετικό το «ναυάγιο» της European Super League, ωστόσο τόνισε πως είναι λάθος και το νέο φορμάτ του Champions League.

Κλοπ: «Το μόνο καλό πράγμα για τη Super League είναι ότι δεν έγινε»

Η ιδέα της European Super League άντεξε τελικά μόλις 48 ώρες, προτού μπει ξανά στο… συρτάρι. Το βράδυ της Κυριακής (18/4) έγινε επίσημη η προσπάθεια «σχίσματος» στο χώρο του ποδοσφαίρου και το βράδυ της Τρίτης (20/4) το εγχείρημα αυτό έλαβε άδοξο τέλος. Σταδιακά ολοένα και περισσότερο άνθρωποι του ποδοσφαίρου μιλούν για τη διοργάνωση εκφράζοντας τη χαρά τους που δεν προχώρησε. Όπως έκανε και ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ ήταν από τους πρώτους που είχε ρωτηθεί μόλις ανακοινώθηκε η δημιουργία της κλειστής λίγκας, εκφράζοντας από τότε την αντίθεση του, όπως είχε κάνει και το 2019.

Πλέον, ο ίδιος κατά τη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Νιούκαστλ (24/4) αναφέρθηκε ξανά στη διοργάνωση. Παραδέχτηκε το λάθος που έκανε η διοίκηση της Λίβερπουλ και εξέφρασε την ευχαρίστηση του, που τελικά το εγχείρημα δεν προχώρησε. Παράλληλα, όμως, έριξε τα «καρφιά» του στην UEFA. Όπως τόνισε το νέο φορμάτ του Champions League, καθώς θεωρεί υπερβολικά πολλά τα 10 παιχνίδια που θα χρειάζεται να δίνουν οι ομάδες.

«Από αυτά που έχω ακούσει δεν έχει τελειώσει το ζήτημα. Δεν αναφέρομαι στην European Super League αλλά στην αλλαγή του φορμάτ. Δεν μπορείς έτσι απλά να εισάγεις νέες διοργανώσεις. Είναι πολύ καλό που η νέα Super League είναι εκτός, αλλά δεν είναι ωραίο το νέο φορμάτ του Champions League. To πιο θετικό πράγμα για την Super League είναι πως δεν πραγματοποιήθηκε. Θα ήταν πραγματικά άσχημο, ωστόσο θα πρέπει τώρα να προγραμματίσουμε το μέλλον από το να μιλάμε απλά για το παρελθόν. Η UEFA μού έδειξε την ιδέα για το νέο φορμάτ και είπα ότι δεν μου άρεσε. 10 παιχνίδια αντί για 6; Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το πώς θα τα χωρέσουμε. Ουδείς μας ρώτησε, εμείς θα πρέπει μόνο να παίζουμε. Δεν είναι δυνατόν να δώσουμε περισσότερα παιχνίδια από όσα δίνουμε τώρα», ανέφερε ο Κλοπ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κλοπ

Κλοπ: «Δεν είναι κακοί άνθρωποι οι ιδιοκτήτες μας»

Επίσης, ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε και στη διοίκηση της Λίβερπουλ. Όπως τόνισε, δεν θεώρησε απαραίτητη τη συγγνώμη του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Τζον Χένρι, προς το πρόσωπο του, ενώ ανέφερε πως είναι καλοί άνθρωποι που απλώς έκαναν ένα λάθος. Τέλος, εξέφρασε την ελπίδα του ότι ο δεσμός του συλλόγου με τον κόσμο του θα γίνει ισχυρότερο μέσα από αυτή τη δυσκολία.

«Δεν ήταν απαραίτητη η συγγνώμη από πλευράς του Τζον Χένρι προς το πρόσωπό μου. Ξέρω τους ιδιοκτήτες εδώ και έξι χρόνια, ξέρω ότι υπήρχαν στιγμές που δεν πήραν τις σωστές αποφάσεις, όπως έγινε και τώρα. Ελπίζω ότι ο δεσμός που υπάρχει ανάμεσα σε εμάς και στους οπαδούς θα γίνει ακόμα πιο ισχυρός. Δεν είναι κακοί άνθρωποι οι ιδιοκτήτες μας, πήραν απλά μία κακή απόφαση, ας προχωρήσουμε», δήλωσε ο Κλοπ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ