Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Τσούπο-Μότινγκ κερδίζει νέο συμβόλαιο στην Μπάγερν
Μπάγερν Μονάχου

Ο Τσούπο-Μότινγκ κερδίζει νέο συμβόλαιο στην Μπάγερν

Ο Τσούπο-Μότινγκ κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του και στην Μπάγερν Μονάχου τον επιβραβεύουν προσφέροντας του νέο συμβόλαιο.

23.04.2021 | 12:18

Δεν σε κερδίζει στο μάτι! Είναι επιθετικός που χαρακτηρίζεται από την τεχνική του κατάρτιση ούτε από τη διάρκειά του. Τελευταία όμως βρίσκεται στο βασικό σχήμα της Μπάγερν Μονάχου και τα πηγαίνει περίφημα. Ο Τσούπο-Μότινγκ άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε από τον τραυματισμό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Γερμανός με ρίζες από το Καμερούν κάνει ολόσωστα αυτό που του έχει ζητηθεί. Να σκοράρει και να βοηθά την ομάδα του.

Ο 32χρονος μετρά τέσσερα γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των Βαυαρών. Δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και δύο στο πρωτάθλημα με Βόλφσμπουργκ και Λεβερκούζεν. Όσο λείπει ο Λεβαντόφσκι είναι αυτός που ηγείται της επιθετικής γραμμής του Χάνσι Φλικ.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Πριν έναν μήνα ελάχιστοι ήταν αυτοί που έβλεπαν θετικά την παρουσία τΕίναι Μότινγκ στο Μόναχο. Σήμερα όλο και περισσότεροι με πρώτη τη διοίκηση θεωρούν πως μπορεί να ανταπεξέλθει άψογα στον ρόλο του. Είναι ο επιθετικός που κάνει σωστά τη δουλειά του στα… ρεπό του κορυφαίου Λεβαντόφσκι. Το σημαντικότερο όμως, δεν γκρινιάζει για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Έχει αποδεχθεί εξαρχής τον ρόλο του και προσπαθεί να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Παραμένει στην Μπάγερν ο Τσούπο-Μότινγκ

Όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα φέρνουν τους ιθύνοντες της Μπάγερν σε σκέψεις ανανέωσης του συμβολαίου του 32χρονου επιθετικού. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Bild η Μπάγερν αναμένεται να προχωρήσει σε επέκταση της συνεργασίας της με τον έμπειρο φορ.

Το τρέχον συμβόλαιο του Τσούπο-Μότινγκ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με την Μπάγερν να του καταθέτει πρόταση για ακόμη έναν χρόνο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Γερμανών, οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη στο φινάλε των διαπραγματεύσεων. Το μόνο που απομένει για να δώσουν τα χέρια είναι μικρές λεπτομέρειες στο οικονομικό. Η Μπάγερν συνηθίζει να μην προχωρά σε μεγάλες αλλαγές. Έτσι επίθεση που σκοράρει… δύσκολα αλλάζει. Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ο βασικός, Τσούπο-Μότινγκ το μπακ απ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version