ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Ζλάταν: «Η Μίλαν είναι το σπίτι μου» (vid)

Απόλυτα ικανοποιημένος από την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μίλαν είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς χαρακτηρίζοντας την ομάδα «σπίτι του».

Ζλάταν: «Η Μίλαν είναι το σπίτι μου» (vid)

H Μίλαν κινείται σε ρυθμούς Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από το βράδυ της Πέμπτης. Μιας και ο Σουηδός σούπερ σταρ ανανέωσε με την ομάδα του Μιλάνου για ακόμα μια σεζόν. Στις 3 Οκτωβρίου ο ποδοσφαιριστής θα κλείσει τα 40 του χρόνια και ακόμα θα παίζει μπάλα στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό για έναν επαγγελματία είναι κάτι σπάνιο, μιας και οι περισσότεροι κρεμάνε τα παπούτσια τους προτού συμπληρώσουν την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους.

Ο Ζλάταν όμως δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Παρότι ο ρόλος του είναι ενεργός στο γήπεδο, αισθάνεται καλά και θέλει να συνεχίσει. Η Μίλαν λογικά θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν. Εκτός αν δεν δείξει την απαραίτητη σταθερότητα και χάσει ένα από τα εισιτήρια. Δεν είναι απίθανο αυτό, μιας και η πέμπτη Νάπολι είναι μόλις τρεις βαθμούς πίσω!

Πέραν τούτου, ο Ιμπραΐμοβιτς θέλει να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από αρκετά χρόνια. Και η καλύτερη συγκυρία είναι να συμβεί αυτό με τη φανέλα της Μίλαν.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Ζλάταν

«Σπίτι» του Ζλάταν η Μίλαν

Όπως δήλωσε ο ίδιος, η Μίλαν είναι το σπίτι του. Εκεί είναι ευτυχισμένος και το μόνο που θέλει είναι να παίζει ποδόσφαιρο φορώντας τη φανέλα της. Με τη λογική να λέει πως στους «ροσονέρι» θα κλείσει την καριέρα του. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος, περίμενα αυτή την ημέρα εδώ και πάρα πολύ καιρό. Για άλλον έναν χρόνο μαζί και αυτό είναι που μετράει επειδή έχω πει πολλές φορές ότι αυτό είναι το σπίτι μου.

Ο σύλλογος, οι συμπαίκτες, ο προπονητής, οι οπαδοί: όλοι με κάνουν να αισθάνομαι καλά, εάν μπορώ να μείνω όλη τη ζωή μου εδώ, μένω. Είναι πολύ εύκολο να δουλεύω με τον Στέφανο Πιόλι, έχει τη σωστή νοοτροπία και μία μεγάλη ικανότητα να κινητοποιεί την ομάδα.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ