ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Πόλεμος» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα θέλει Τσάβι, οι υπόλοιποι όχι
Αντσελότι: «Καλή η Σίτι, αλλά η Τσέλσι μας είχε δυσκολέψει περισσότερο…»
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ligue 1

Δε φεύγει αν δεν πάρει κούπες ο Μπαπέ (vid)

Με τον Κιλιάν Μπαπέ ως απόλυτο πρωταγωνιστή η Παρί Σεν Ζερμέν ξεπέρασε το εμπόδιο της Μετς (1-3) και επέστρεψε στη κορυφή του Σαμπιονά.

Δε φεύγει αν δεν πάρει κούπες ο Μπαπέ (vid)

Λίγες ημέρες πριν την πρώτη μεγάλη μάχη με την Μάντσεστερ Σίτι για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ η Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει και σε αυτή του πρωταθλήματος. Πέντε στροφές πριν το φινάλε, η ομάδα του Κιλιάν Μπαπέ παλεύει για τον τίτλο μαζί με τις Λιλ, Μονακό και Λιόν. Τέσσερις ομάδες τα δίνουν όλα για την κούπα σε μια χρονιά που δε θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες.

Το απόγευμα του Σαββάτου οι Παριζιάνοι φιλοξενήθηκαν από την Μετς. Μοναδικός στόχος για τους φιλοξενούμενους η νίκη που θα τους έφερνε στη κορυφή της βαθμολογίας. Το ξεκίνημα της αναμέτρησης… ιδανικό. Μόλις στο 4′ o Κιλιάν Μπαπέ βρέθηκε σε θέση βολής και όπως αναμενόταν σημάδεψε σωστά. Ο Γάλλος αστέρας έγινε αποδέκτης της μπαλιάς του Άντερ Ερέρα και με όμορφο τελείωμα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Μπαπέ

Το γκολ του Γάλλου επιθετικού προκάλεσε σοκ στους γηπεδούχους, καθώς σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου έδειξαν απόλυτα επηρεασμένοι από αυτό. Η κατοχή της μπάλας πέρασε εξ’ ολοκλήρου στους Παριζιάνους, με τους παίκτες του Ποτσετίνο να ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι. Ελάχιστες καλές στιγμές στα πρώτα 45′ με το 0-1 να τα ολοκληρώνει απόλυτα φυσιολογικά.

Ένας Μπαπέ όλη η Παρί κόντρα στη Μετς

Στην επανάληψη το παιχνίδι άλλαξε άρδην. Σε αυτό βοήθησε το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων. Η Μετς βρήκε δίχτυα με τη σέντρα με τον Σεντονζέ να παραβιάζει την εστία της Παρί. Το 1-1 άλλαξε τα δεδομένα με τους φιλοξενούμενους να αναγκάζονται να ανεβάσουν ξανά ταχύτητα στο παιχνίδι τους. Η αναμέτρηση άνοιξε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα λάθη της άλλης προκειμένου να πάρουν προβάδισμα στο σκορ.

Η Παρί περνώντας η ώρα έσφιξε ξανά τον κλοιό στην περιοχή της Μετς και με τον συνήθη ύποπτο βρήκε τη λύση. Στο 59′ ο Μπαπέ βγήκε στην επίθεση, έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή και… απασφάλισε. Το σουτ που επιχείρησε κόντραρε σε αντίπαλο αμυντικό, ξεγέλασε τον τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο τελευταίο μισάωρο έδειξαν να ξεμένουν από δυνάμεις πράγμα που απλοποίησε τα σχέδια του Ποτσετίνο. Η μπάλα παρέμεινε στα πόδια των παικτών της Παρί, οι οποίοι διαχειρίστηκαν το προβάδισμά τους μέχρι τέλους. Στο 89′ η Παρί σφράγισε το τρίποντο χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ικάρντι. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους Παριζιάνους πρώτους στη βαθμολογία, στο +2 από τη δεύτερη Λιλ, η οποία έχει παιχνίδι λιγότερο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ