ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Φλορεντίνο Πέρεθ: “Έρχεται το τέλος του ποδοσφαίρου”

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήταν... χείμαρρος γι' ακόμη μία φορά μέσα σε μερικές ημέρες και μίλησε στην "AS" για το πόσο σημαντική είναι η ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα.

Φλορεντίνο Πέρεθ: “Έρχεται το τέλος του ποδοσφαίρου”

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήταν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή. Τα είπε έξω από τα δόντια. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί ότι το ποδόσφαιρο δεν… φτουράει αν δεν υπάρχει μία κίνηση που θα το ανανεώσει. Μία κίνηση που θα φέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ στους “μεγάλους”.

Γι’ αυτό το λόγο και ήταν ο πρωτεργάτης της ευρωπαϊκής Σούπερ Λίγκας. Ένα πρωτάθλημα μεταξύ 12 ομάδων και μερικών ακόμη που θα έφερνε το… τέλος του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εν τέλει κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως θα πάρει σάρκα και οστά. Τουλάχιστον για την ώρα. Και αυτό γιατί ο κόσμος των αγγλικών ομάδων, που ήταν έτοιμες να λάβουν μέρος, αντέδρασε. Βγήκε στα… κάγκελα. Παρόλα αυτά ο ισχυρός άνδρας της “βασίλισσας” σε μία ακόμη συνέντευξη που έδωσε τις τελευταίες ημέρες, αυτή τη φορά στην “AS”, εξηγεί γιατί το αγαπημένο άθλημα πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων βρίσκεται σε κίνδυνο αν και εφόσον δεν υπάρξει μία ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Ο Πέρεθ μίλησε για όλους και για όλα!

Ο Πέρεθ μίλησε για όλους και για όλα!

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ στην αρχική του τοποθέτηση δεν ξέχασε να… κράξει το Τσάμπιονς Λιγκ και την ΟΥΕΦΑ.

“Η νέα δομή του Τσάμπιονς Λιγκ; Κανείς δεν μπορεί να την κατανοήσει πραγματικά, πόσο μάλλον το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει μέχρι και το 2024. Ως τότε πολλές ομάδες θα έχουν καταστραφεί οικονομικά. Θα έχουν πτωχεύσει. Μέχρι τότε θα έχει έρθει το τέλος του ποδοσφαίρου. Μέχρι τότε μόνο όσοι είναι δισεκατομμυριούχοι θα έχουν αντέξει την “χασούρα” που θα υπάρχει χρόνο με τον χρόνο.

Σύντομα το πρόβλημα θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο. Τότε δεν θα μπορεί κανείς να το ελέγξει. Αρκετέ ομάδες για να σωθούν θα πρέπει να πουλήσουν τους καλύτερους ποδοσφαιριστές τους. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν και πολλοί πρόθυμοι σε αυτό”, ενώ λίγο αργότερα ανέφερε για τη νέα Λίγκα:

“Στην ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα θα έχουμε πολύ αυστηρό Financial Fair Play. Κάτι που μπορέσει να φέρει στις ομάδες ισότητα. Για να μην ξοδεύει ο καθένας αλόγιστα. Όχι όπως τώρα που πρέπει να νικήσεις ομάδες που έχουν από πίσω τους ολόκληρα κράτη. Η ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα είναι κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα. Είναι κάτι που έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο και ο κόσμος.

Γι’ αυτό το λόγο και θα πρέπει να μιλήσουμε στον κόσμο. Να του εξηγήσουμε το σχέδιό μας, μιας και οι περισσότεροι έχουν πέσει θύματα εκείνων που τους χειραγωγούν εδώ και χρόνια. Όλων εκείνων που έχουν τα προνόμια στη δική τους πλευρά”.

Η ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα και οι… αρνητές!

Ο Πέρεθ και οι... αρνητές!

“Τώρα όλα όσα γράφονται και ακούγονται για την JP Morgan και ότι έφυγε είναι ψέματα. Δεν ισχύουν. Αν πρέπει κάτι να αλλάξει για να πετύχει η ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα θα συμβεί. Αλλά πρόκειται για το καλύτερο δυνατό σχέδιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία και να μιλήσω για τις ομάδες που έφυγαν και ποιες θα είναι οι κυρώσεις ή τα πρόστιμα που θα δεχτούν. Όλοι το ξέρουν αυτό. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς αυτό το project ή κάποιο άλλο παρόμοιο πρόκειται να συμβούν στο μέλλον. Ελπίζω όσο πιο σύντομα γίνεται”, ενώ για τις ομάδες που ήταν αρνητικές, είπε:

“Η Μπάγερν Μονάχου και η Παρί Σεν Ζερμέν δεν ήταν από τα ιδρυτικά μέλη. Αλλά για διαφορετικούς λόγους. Στην περίπτωση της Μπάγερν δεν τους άρεσαν κάποιες αλλαγές. Η Παρί ήταν αρνητική γιατί δεν ήταν εξ αρχής μία από τις 12 ομάδες που ιδρύθηκαν και θα της το λέγαμε πιο μετά.

Αυτό το project το δουλεύαμε και το μελετούσαμε τα τελευταία τρία χρόνια. Αυτό το πλάνο έχει δημιουργηθεί, ώστε να φέρει και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο και να δει και πάλι με ενδιαφέρον το ποδόσφαιρο και για να φέρει πιο πολλά χρήματα στις ομάδες: μεγάλες, μεσαίες και μικρές”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ