ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ δεν τη βάζει μέσα ούτε με αίτηση!

Πολλά τα προβλήματα της φετινής Λίβερπουλ που στα τελευταία παιχνίδια δείχνει τεράστια αδυναμία να μετατρέψει τις ευκαιρίες της σε γκολ.

Η Λίβερπουλ δεν τη βάζει μέσα ούτε με αίτηση!

Σε πάρα πολύ κακό και παρατεταμένα κακό φεγγάρι βρίσκεται η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αν και προερχόταν από μία ιστορική χρονιά που κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να σπάσει την κατάρα, δείχνει φέτος ότι δεν πατάει καθόλου καλά στα πόδια της. Το μοντέλο λειτουργίας της σταμάτησε να βγάζει θετικά αποτελέσματα στο χορτάρι και συνολικά η ομάδα δείχνει μία κατάπτωση ειδικά στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Οι τραυματισμοί αποδιοργάνωσαν τελείως τους κόκκινους και ειδικά ο σοβαρός τραυματισμός του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ άφησε μεγάλο ρήγμα σε όλη τη λειτουργία της ομάδας.

Σήμερα, οι πρωταθλητές Αγγλίας έδωσαν ακόμα μία προβληματική παράσταση και δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε την Νιούκαστλ. Οι παίκτες του Κλοπ αν και προηγήθηκαν, δεν κλείδωσαν το ματς και τιμωρήθηκαν στις καθυστερήσεις. Αυτή η ισοπαλία ήταν και ταφόπλακα για τη Λίβερπουλ που δείχνειπλέον αδύνατον να προλάβει την τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Και επομένως ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Η Λίβερπουλ δεν τη βάζει μέσα ούτε με αίτηση!

Οι κόκκινοι μετά από 33 παιχνίδια έχουν 54 βαθμούς. Υπολείπονται 4 από την τέταρτη Τσέλσι με μόλις πέντε αγωνιστικές να απομένουν. Επιπροσθέτως, ανάμεσα σε αυτούς και την τέταρτη θέση μεσολαβεί κι άλλη ομάδα. Η Γουέστ Χαμ που έχει 55. Τα πράγματα επομένως είναι πολύ δύσκολα πλέον, με τον Γιούργκεν Κλοπ να αναφέρει απογοητευμένος ότι η τέταρτη θέση έχει χαθεί και πως η ομάδα του δεν θα είναι την επόμενη χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λίβερπουλ δεν μπορεί να σκοράρει με τίποτα

Ένα από τεράστια προβλήματα που έχει η Λίβερπουλ φέτος, είναι η δυσκολία της να σκοράρει. Αν και όλοι στην αρχή αναφέρονταν στην απουσία Φαν Ντάικ, τελικά η Λίβερπουλ έβγαλε θέμα και στην επίθεση. Αφού οι παίκτες της, παρά τις ευκαιρίες που δημιουργούν, αδυνατούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Ενδεικτικά, στα τρία τελευταία παιχνίδια της, από τα 54 σουτ, μόλις τα δύο έχουν καταλήξει στα δίχτυα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ