ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ο Γουίλοκ βγήκε… παγανιά για τα καλά και στο “Άνφιλντ”! (vid)

Η Λίβερπουλ ήταν κοντά σε μία δύσκολη εντός έδρας νίκη κόντρα στη Νιούκαστλ, αλλά, το τέρμα του Τζο Γουίλοκ στο 95', διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1-1).

Ο Γουίλοκ βγήκε… παγανιά για τα καλά και στο “Άνφιλντ”! (vid)

Ο Τζο Γουίλοκ κάνει πράγματα και θαύματα στα τελευταία τρία ματς της Νιούκαστλ. Ειδικά όταν τα παιχνίδια βρίσκονται στα… χασομέρια. Ο νεαρός παίκτης το επιβεβαίωσε και στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι “κόκκινοι” ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0, χάρη στο μαγικό τέρμα του Μοχάμεντ Σαλάχ. Έτσι, ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής έφτασε τα 20 τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ για φέτος. Κάτι που κάτι για τρίτη συνεχόμενη φορά. 

Οι “καρακάξες” στα τελευταία λεπτά πίεζαν ολοένα και περισσότερο. Σημείωσαν γκολ, αλλά, για λεπτομέρειες δεν μέτρησε και αυτό χάρη στο VAR. Ωστόσο, στο 95′ ο Γουίλοκ “έγραψε” το τελικό αποτέλεσμα που ήταν σαν… νίκη για την ομάδα του αν και ισοπαλία (1-1).

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι τελευταίες ημέρες είχαν ένταση για τη Λίβερπουλ. Όχι τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο πιο πολύ στο εκτός. Μιας και υπήρχαν αντιδράσεις από τον κόσμο της ομάδας όσον αφορά τη συμμετοχή στην ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα. Παρόλα αυτά αυτό λύθηκε πολύ πιο πριν το εντός έδρας ματς με τη Νιούκαστλ.

Το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει καλύτερα για τους περσινούς πρωταθλητές Αγγλίας. Μόλις στο 3′ ο Σαλάχ με ωραία ατομική ενέργεια έδωσε το προβάδισμα στους “κόκκινους”, κάνοντας το 1-0. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές καλές φάσεις μπροστά από τα αντίπαλα καρέ.

Θα έλεγε κανείς ότι ήταν θέμα χρόνου να γίνει το 2-0, παρά το 1-1. Αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ, με μεγάλο εκφραστή των προσπαθειών τους, τον Σαντιό Μανέ δεν “σκότωσαν” τις “καρακάξες” όταν μπορούσαν.

Ο γνωστός… άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε. Λίγο πριν το τέλος οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-1, αλλά το γκολ τους ακυρώθηκε κατόπιν VAR. Αλλά η… εκδίκηση ήρθε από τον Τζο Γουίλοκ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει δοθεί από την Άρσεναλ ως δανεικός, σημείωσε ακόμη ένα γκολ του στα τελευταία λεπτά αναμέτρησης (όπως είχε κάνει και με την Τότεναμ), με αποτέλεσμα στο 95′ να “γράψει” το 1-1 που έμεινε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ