ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Το έγκλημα ο Λένο την… τιμωρία η Έβερτον! (vid)

Ο Μπερντ Λένο και το απίθανο λάθος του «καταδίκασαν» την Άρσεναλ σε ήττα από την Έβερτον, η οποία πλέον μπήκε σε τροχιά Champions League.

Το έγκλημα ο Λένο την… τιμωρία η Έβερτον! (vid)

Η Άρσεναλ ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στην Έβερτον για να μείνει σε… τροχιά Ευρώπης. Ωστόσο, υπολόγιζε χωρίς τον… Μπερντ Λένο. Ο Γερμανός τερματοφύλακας της πέτυχε ένα απίθανο αυτογκόλ κι έδωσε μια νίκη… βάλσαμο στα «Ζαχαρωτά» (1-0). Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έφτασε στο -3 από το Champions League και δείχνει ότι είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Άρσεναλ την κατοχή, η Έβερτον τις ευκαιρίες

Η Έβερτον ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στην αναμέτρηση στο 12′.  Ο Ντιν έκανε τη σέντρα από τη αριστερά, με τον Κάλβερτ-Λιούιν να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ. Η Άρσεναλ είχε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των «Ζαχαρώτων». Ο αργός ρυθμός ευνοούσε τους φιλοξενούμενους που έφτασαν κοντά στο γκολ στο 29′. Ο Άλαν βρήκε τον Ριτσάρλισον στην περιοχή, εκείνος έκανε ωραία κίνηση και σουτ, αλλά ο Λένο έδιωξε εντυπωσιακά.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι συνέχισε να είναι αυτή που είχε τις ευκαιρίες και δέκα λεπτά αργότερα «άγγιξε» ξανά το γκολ. Ο Σίγκουρντσον εκτέλεσε απευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, όμως σημάδεψε το δοκάρι του Λένο. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.

Το απίθανο αυτογκόλ του Λένο έκρινε το ματς

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο, με την Έβερτον να φτάνει κοντά στο να «ανοίξει» σκορ. Μόλις στο 47′, ο Κόουλμαν γύρισε για τον Σίγκουρντσον που πλάσαρε, αλλά ο Χόλντινγκ έκανε σωτήρια προβολή. Έντεκα λεπτά αργότερα, βέβαια, ο Άγγλος αμυντικός λίγο έλειψε να «πληγώσει» άθελα του την ομάδα του. Έπειτα από σέντρα του Σίγκουρντσον ο ίδιος έβαλε άσχημα το πόδι του, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Λένο.

Η Άρσεναλ άρχισε να ανεβάζει ρυθμό και στο 64′ πλησίασε στο γκολ. Ο Σάκα έκανε το γύρισμα, με τον Τσέιμπερς να πιάνει ένα σκαστό σουτ και την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα χρειάστηκε η εντυπωσιακή επέμβαση του Πίκφορντ σε σουτ του Θεμπάγιος για να κρατήσει το μηδέν. Πάνω, όμως, που ανέβηκαν οι «κανονιέρηδες», η Έβερτον τους… σόκαρε στο 76′. Ο Ριτσάρλισον ξέφυγε κι έκανε την παράλληλη σέντρα, με τον Λένο να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του, αυτή χτύπησε στο πόδι του και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0!

Οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και «άγγιξαν» την ισοφάριση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Μαρτινέλι ξέφυγε από τον Κόουλμαν και σούταρε. Ωστόσο, ο Πίκφορντ έκανε μια τρομερή επέμβαση και κράτησε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Με τη νίκη αυτή η Έβερτον έφτασε τους 52 βαθμούς σε 32 αγωνιστικές και βρίσκεται στην 8η θέση, μόλις στο -3 από την πρώτη τετράδα. Από την άλλη, η Άρσεναλ έμεινε στους 46 βαθμούς έπειτα από 33 ματς και πλέον κινδυνεύει να χάσει το «τρένο» της Ευρώπης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Άρσεναλ (Μίκελ Αρτέτα): Λένο, Τσέιμπερς (83′ Γουίλιαν), Χόλτινγκ, Μάρι, Τζάκα, Θεμπάγιος, Παρτέι, Σάκα, Σμιθ-Ρόου, Πεπέ (74′ ‘Οντεγκααρντ), Ενκέτια (74’ Μαρτινέλι).

Έβερτον (Κάρλο Αντσελότι): Πίκφορντ, Κόουλμαν, Γκόντφρεϊ, Χόλγκεϊτ, Ντιν, Άλαν, Γκόμες (65′ Ντελφ), Ροντρίγκες (86′ Ντέιβις), Ριτσάρλισον (89′ Μίνα), Σίγκουρντσόν, Κάλβερτ-Λιούιν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ