ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Χάρη στον Χάαλαντ η Ντόρτμουντ ονειρεύεται τα άστρα (vid)

Ο Χάαλαντ κουβάλησε τη Ντόρτμουντ στη δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 2-0 και οι Βεστφαλοί συνεχίζουν να ελπίζουν για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Χάρη στον Χάαλαντ η Ντόρτμουντ ονειρεύεται τα άστρα (vid)

Στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Μπουντσελίγκα, η Ντόρτμουντ φιλοξενήθηκε από τη Βόλφσμπουργκ στη «Βολφσβάγκεν Αρίνα». Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πολύ κρίσιμο για τη μάχη της τετράδας. Οι Βεστφαλοί πήραν ένα πολύτιμο τρίποντο χάρη στον Χάαλαντ αλλά και στην εξαιρετική αμυντική της λειτουργία.

Έτσι, οι Βεστφαλοί αν και παρέμειναν στην 5η θέση βρέθηκαν στο -1 από την 4 Άιντραχτ και στο -2 από την 3η Βόλφσμπουργκ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το ματς ξεκίνησε με γκολ. Ειδικότερα, μετά από τραγικό λάθος της άμυνας, η μπάλα στρώθηκε στον Χάαλαντ. Αυτός δεν έχασε την ευκαιρία και με άψογο πλασέ νίκη τον Κάστελς για το 1-0. Αυτό ήταν το 24ο γκολ του Χάαλαντ στη φετινή Μπουντεσλίγκα. Παράλληλα, έφτασε τα 36 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Βόλφσμπουργκ έβρισκε αρκετούς χώρους στη μεσαία γραμμή και επιχείρησε να απαντήσει στο 20΄. Ωστόσο, το σουτ του Γκέρκχαντ απέκρουσε ο Χιτζ Οι «λύκοι» έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, με τον Γκέρκχαρτ να αστοχεί ξανά – αυτή τη φορά από πολύ πιο πλεονεκτική θέση στο 30ο λεπτό.

Η ομάδα του Τέρζιτς είχε επιλέξει να μην πιέζει ψηλά αλλά να περιμένει πίσω την αντίπαλό της. Το πρόβλημα για της Ντόρτμουντ ήταν ότι δεν κατάφερνε εκδηλώσει αντεπιθέσεις. Ο επιλογές των παικτών της όταν υπήρχαν προϋποθέσεις για κόντρα δεν ήταν οι ιδανικές, με συνέπεια, να έχουμε ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις 2 εστίες στο 1ο ημίχρονο.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Η Ντόρτμουντ έβγαλε χαρακτήρα

Το 2ο ημίχρονο, ξεκίνησε με τον Βέρχοστ να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί λάθος της αντίπαλης άμυνας και να σουτάρει άουτ. Η Ντόρτμουντ, απάντησε με την καλύτερη της αντεπίθεση στο 49ο λεπτό αλλά ο Χάαλαντ δε μπόρεσε να νικήσει τον Κάστελς.

Το παιχνίδι είχε αποκτήσει τρελό ρυθμό και στο πλαίσιο αυτό, ο Μπέλιγχαμ παρασυρόμενος αντίκρισε 2η κίτρινη μετά από άσχημο μαρκάρισμα. Έτσι, η Βόλφμπουργκ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα.

Οι Βετσφαλοί φυσιολογικά οπισθοχώρησαν ακόμα περισσότερο. Αυτό την βοήθησε να πετύχει και 2ο γκολ. Ειδικότερα, μετά από κλέψιμο του Νταχούντ, ο Γερμανός πάσαρε στον Χάαλαντ, ο οποίος διένυσε μισό γήπεδο και πλάσαρε για το 2-0.

Η Βόλφσμπουργκ αδυνατούσε να βρει φάρμακο απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξνεούμενων. Έτσι, το 2-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ