Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τραγικό στατιστικό του Κέιν σε μια Τότεναμ… απογοήτευση (pic)
Τότεναμ

Τραγικό στατιστικό του Κέιν σε μια Τότεναμ… απογοήτευση (pic)

Ο Χάρι Κέιν ήταν άφαντος στον τελικό κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι και χωρίς τον Άγγλο η Τότεναμ απλά... δεν μπορούσε να ελπίζει σε κάτι καλύτερο!

25.04.2021 | 21:37

Η Τότεναμ… δεν τα κατάφερε σε έναν ακόμα τελικό, καθώς ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι με 1-0 στο Λιγκ Καπ. Οι Λονδρέζοι ήταν κατώτεροι των αντιπάλων τους σε ολόκληρη της διάρκεια της αναμέτρησης και η ομάδα του Γκουαρδιόλα έφτασε δίκαια στην νίκη. Πάντως η κακή εικόνα της Τότεναμ… φαίνεται ξεκάθαρα από τα στατιστικά του Χάρι Κέιν.

Ο Άγγλος ο οποίος τόσο πολύ θέλει έναν τίτλο με τους Λονδρέζους δεν βρέθηκε και στην καλύτερη του μέρα. Συγκεκριμένα ήταν εκτός αναμέτρησης όλο το 90λεπτο και δεν έδειξε σε καμία περίπτωση τις πλούσιες επιθετικές αρετές του!

Συγκεκριμένα, ο Χάρι Κέιν δεν είχε ούτε μια τελική προς την εστία της Μάντσεστερ Σίτι! Όταν το μεγαλύτερο επιθετικό όπλο της Τότεναμ δεν έχει… επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, τότε αντιλαμβάνεστε πως το έργο της έγινε ακόμα πιο δύσκολο.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Δείγμα του πόσο παράξενο είναι για τον Κέιν να μην κάνει καμία τελική είναι το γεγονός πως… τελευταία φορά που συνέβη είναι το Σεπτέμβριο του 2018 κόντρα στην Ίντερ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η απογοήτευση του Άγγλου επιθετικού μετά το τέλος του ματς ήταν εμφανής. Ίσως να ήταν και ο τελευταίος τελικός που θα παίξει με την φανέλα της Τότεναμ. Τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν αυξάνονται, με τον ίδιο όμως να μην το επιβεβαιώνει.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version