ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Η UEFA «ξεσκονίζει» τον Ζλάταν μετά τα περί… στοιχηματικής!

Δεν πάνε πολλές μέρες από την αποκάλυψη που καίει τον άσσο της Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Ο Σουηδός σούπερ σταρ όπως ανέφερε πρόσφατα η σουηδική Aftonbladet εμπλέκεται σε στοιχηματική εταιρία. Κάτι που αν επαληθευθεί τότε ο Ζλάταν θα βρεθεί αντιμέτωπος με σοβαρές κυρώσεις. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της σουηδικής εφημερίδας ο 39χρονος επιθετικός της Μίλαν κατέχει μετοχές […]

Η UEFA «ξεσκονίζει» τον Ζλάταν μετά τα περί… στοιχηματικής!

Δεν πάνε πολλές μέρες από την αποκάλυψη που καίει τον άσσο της Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Ο Σουηδός σούπερ σταρ όπως ανέφερε πρόσφατα η σουηδική Aftonbladet εμπλέκεται σε στοιχηματική εταιρία. Κάτι που αν επαληθευθεί τότε ο Ζλάταν θα βρεθεί αντιμέτωπος με σοβαρές κυρώσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της σουηδικής εφημερίδας ο 39χρονος επιθετικός της Μίλαν κατέχει μετοχές σε στοιχηματική εταιρία – το 10% της μαλτέζικης Gameday Group PLC, που είναι ο μοναδικός μέτοχος της Bethard – κάτι το οποίο αντίκειται στον κώδικα δεοντολογίας των UEFA και FIFA.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Ζλάταν

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας, η UEFA πατώντας στις δημοσιογραφικές πηγές προχωρά στην διερεύνηση της υπόθεσης. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου προχωρά σε διεξοδική έρευνα προκειμένου να βγει στην επιφάνεια τι ισχύει και τι όχι στο θέμα. Αν κάτι τέτοιο ευσταθή τότε ο Σουηδός αστέρας κινδυνεύει με βαριά τιμωρία. Ποινή που αν έρθει ίσως βάλει θα τον θέσει εκτός αγωνιστικών χώρων για μεγάλο καιρό. Εκτός από αυτό θα του επιβληθεί και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Η ανακοίνωση της UEFA για την υπόθεση Ζλάταν

«Σύμφωνα με το Άρθρο 31 (4) των πειθαρχικών κανονισμών της UEFA, διορίστηκε σήμερα ένας επιθεωρητής δεοντολογίας και πειθαρχίας της UEFA για τη διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας σχετικά με πιθανή παραβίαση των πειθαρχικών κανονισμών της UEFA από τον κ. Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για φερόμενο οικονομικό συμφέρον σε στοιχηματική εταιρία. Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα θα διατεθούν εγκαίρως», τόνισε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Όλα αυτά σε μια χρονιά που ο Ζλάταν θα θυμάται για πολλά χρόνια. Στα 39 του ο Σουηδός επιθετικός παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη φετινή πορεία της Μίλαν. Είναι ο ποδοσφαιριστής που ειδικά στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν ο ηγέτης της ομάδας του Στέφανο Πιόλι. Στη συνέχεια οι τραυματισμοί τον άφησαν πίσω όμως και πάλι ο Σουηδός αποτελεί κομβική μονάδα για τους Μιλανέζους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ