ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Και τώρα γίνεται η μάχη του «Κορέα» για μία θέση στην τετράδα (vid)

Με 2 προσωπικά τέρματα του Κορέα και ένα του Ιμόμπιλε, η Λάτσιο κέρδισε με 3-0 τη Μίλαν και έβαλε φωτιά στη μάχη της τετράδας.

Και τώρα γίνεται η μάχη του «Κορέα» για μία θέση στην τετράδα (vid)

Στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής, η Λάτσιο υποδέχτηκε τη Μίλαν στα στάδιο «Ολίμπικο». Η Λάτσιο έβαλε φωτιά στη μάχη της τετράδας μετά τη νίκη της με 3-0. Η ομάδα του Ιντζάγκι νίκησε σε τακτικό επίπεδο και εκμεταλλευόμενη τις κόντρες έβγαλε νοκ άουτ την ακίνδυνη δημιουργικά ομάδα του Πιόλι.

Έτσι, έφτασε τους 61 βαθμούς στο -5 από την 5η Μίλαν. Δεδομένου ότι υπολείπεται έναν αγώνα και ότι μαζί με τη Μίλαν στην ίδια θέση συγκατοικούν η Γιουβέντους και η Νάπολι, η μάχη για ένα εισιτήριο του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ είναι πιο «καυτή» από ποτε.

ΤΟ ΜΑΤΣ

H Λάτσιο μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια στην αναμέτρηση. Έτσι, έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Μίλαν μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Κορέα βγήκε απέναντι από τον Ντοναρούμα και αφού τον πέρασε πλάσαρε για το 1-0.

Οι «λατσιάλι» έχασαν τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους λίγα λεπτά αργότερα. Ωστόσο, μετά από μία καραμπόλα, ο Ντοναρούμα δεν νικήθηκε από τον Ιμόμπιλε.

Η Μίλαν χρειάστηκε ένα 20 λεπτο για να βρει τα πατήματα της, καθώς αρχικά έχανε την κατοχή σε πολύ επικίνδυνα σημεία. Ο Τέο Ερνάντεζ, μάλιστα, ήταν ο παίκτης με τα πιο αβίαστα λάθη. Επιπλέον, οι μεγάλες μπάλες προς τον Μάντζουκιτς δεν έβρισκαν τελικό αποδέκτη.

Οι «ροσονέρι» άρχισαν με υπομονή και πρέσινγκ μετά την απώλεια της μπάλας να βρίσκουν σταδιακά προϋποθέσεις για κάποιο γκολ. Έτσι, έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση με την κάθετη του Σαλαμάκερς και το πλασέ του Τσαλχάνογλου, το οποίο εξουδετέρωσε ο Ρέινα. Το παιχνίδι έχει γρήγορο ρυθμό και αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις και από τις 2 πλευρές.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να είχαν οπισθοχωρήσει αλλά στο 43ο λεπτό υπενθύμισαν στην αντίπαλο τους πόσο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν στην κόντρα. Ειδικότερα, ο Λαζάρι είδε το VAR να ακυρώνει το γκολ του ορθά ως οφσάιντ μετά την εκδήλωση μία αστραπιαίας αντεπίθεσης.

Η Λάτσιο «τέλειωσε» τη Μίλαν στην κόντρα

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Λάτσιο σόκαρε τους φιλοξενούμενους. Ο Κορέα με ατομική ενέργεια στο 52ο λεπτό ξεπέρασε τον Τομόρι και με ένα δυνατό σουτ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και αυτής ομάδας του.

Ο Κορέα άγγιξε το χατ τρικ λίγα λεπτά αργότερα αλλά ο Ντοναρούμα, με τα ακροδάχτυλα απέτρεψε το 3-0.

Ο Στέφανο Πιόλι φρέσκαρε την ομάδα του αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο συνωστισμός στον άξονα δεν επέτρεπε στη Μίλαν να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις παίζοντας κάθετά. Έτσι αναγκάστηκε να πάει από τις πτέρυγες και με σέντρες να επιχειρήσει να απειλήσει.

Η Λάτσιο παρέμενε άκρως επικίνδυνη στην αντεπίθεση και με τον Ιμόμπιλε σημάδεψε το δοκάρι. Τελικά, η τύχη χαμογέλασε στον Ιμπόμπιλε στο 86ο λεπτό. Αυτή τη φορά το σουτ του Ιταλού φορ βρήκε στο δοκάρι αλλά κατέληξε στα δίχτυα. Έτσι, διαμορφώθηκε το 3-0 που αποτέλεσε και το τελικό σκορ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ