ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Μόνο… Μπάγερν για τον Νάγκελσμαν, που ζήτησε να φύγει!

Η Μπάγερν Μονάχου έχει «κλειδώσει» στον Γιούλιαν Νάγκελσμαν για να την αναλάβει το καλοκαίρι, με τον Γερμανό να ζητάει από τη Λειψία να τον αφήσει να φύγει.

Μόνο… Μπάγερν για τον Νάγκελσμαν, που ζήτησε να φύγει!

Πριν από λίγο καιρό ο Χάνσι Φλικ ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου στο τέλος της σεζόν.  Ο ίδιος φαίνεται πως ετοιμάζεται να αναλάβει την εθνική Γερμανίας, αμέσως μετά από το EURO. Άλλωστε, έχει ανακοινωθεί πως ο νυν τεχνικός των «Πάντσερ», Γιόακιμ Λεβ, θα αποτελέσει παρελθόν μετά τη διοργάνωση. Οπότε, ο Γερμανός προπονητής έχει ήδη βρει, θεωρητικά, την επόμενη ομάδα του. Εξάλλου, εκεί βρισκόταν προτού τελικά γίνει… Βαυαρός το καλοκαίρι του 2019 ως βοηθός του Νίκο Κόβατς. Η συνέχεια γνωστή, με τον Φλικ να γίνεται πρώτος προπονητής και να οδηγεί το σύλλογο σε έξι τρόπαια.

Με τον 56χρονο τεχνικό, όμως, να αποχωρεί το καλοκαίρι η προσοχή στρέφεται στον διάδοχο του. Αυτός, σύμφωνα με τον έγκυρο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, στις τάξεις της Μπάγερν Μονάχου θέλουν να είναι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Μάλιστα, όπως τονίζει ο Ιταλός δημοσιογράφος, ο 33χρονος τεχνικός θέλει και ο ίδιος να αναλάβει τους Βαυαρούς. Παράλληλα, σύμφωνα με την «Kicker» ήδη έχει ζητήσει από τη Λειψία να λύσει το συμβόλαιο του για να μπορέσει να πάει στην Μπάγερν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Νάγκελσμαν Μπάγερν

Η Μπάγερν ετοιμάζεται να τον κάνει τον πιο ακριβό προπονητή στην ιστορία

Βέβαια, οι «Ταύροι» δεν πρόκειται να τον αφήσουν με το αζημίωτο. Κι αυτό γιατί επιθυμούν τουλάχιστον 25 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν, όπως αναφέρει το γερμανικό Μέσο. Φυσικά, αν η Μπάγερν προσφέρει αυτό το ποσό θα κάνει τον Νάγκελσμαν τον ακριβότερο προπονητή στην ιστορία. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσει κα τον Αντρέα Βίλας Μπόας, για τον οποίο η Τσέλσι είχε βγάλει από τα ταμεία της 15 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Πόρτο.

Σαφέστατα, όμως, οι Βαυαροί θα αποκτήσουν έναν προπονητή τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον. Άλλωστε, ο Νάγκελσμαν είναι μόλις 33 ετών και ήδη έχει πέντε χρόνια εμπειρίας στους πάγκους. Μάλιστα, έχοντας καταφέρει απίθανα πράγματα. Ανέλαβε τη Χόφενχαϊμ σχεδόν… υποβιβασμένη και όχι μόνο την έσωσε, αλλά την έβγαλε και δύο σερί χρονιές στο Champions League. Στη συνέχεια ήρθε η Λειψία, με την οποία προσπάθησε να σταματήσει την «παντοκρατορία» της Μπάγερν στη Γερμανία, χωρίς αντίκρισμα. Ωστόσο και με τους «Ταύρους» στην Ευρώπη έδειξε πως είναι το νέο «αστέρι» της προπονητικής, φτάνοντας την περσινή σεζόν μέχρι τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ