Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκουαρδιόλα: «Δεν θα βρει πουθενά σαν την Μπάρτσα ο Μέσι»
Μπαρτσελόνα

Γκουαρδιόλα: «Δεν θα βρει πουθενά σαν την Μπάρτσα ο Μέσι»

O Πεπ Γκουαρδιόλα εξέφρασε την άποψη ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν θα βρει κανένα περιβάλλον που να του ταιριάζει καλύτερα από την Μπαρτσελόνα.

28.04.2021 | 23:54

Ένας από τους κορυφαίους προπονητές που πέρασαν ποτέ από την Μπαρτσελόνα ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο νυν τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι έγραψε τη δική του ιστορία στο Καμπ Νου. Και είναι από τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους να μιλήσουν για τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του, Tv3. Εξέφρασε την άποψη ότι ο Αργεντινός πρώην παίκτης του δεν πρέπει να φύγει από την Μπάρτσα. Θεωρεί πως δεν θα βρει πουθενά το περιβάλλον της ομάδας, δηλαδή κάπου που να του ταιριάζει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γκουαρδιόλα:

«Ελπίζω ότι θα τελειώσει την καριέρα του στην Μπάρτσα. Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα βρει καλύτερο περιβάλλον από αυτό που έχει ήδη.», ανέφερε αρχικά ο Πεπ, πριν επικαλεστεί κάτι που είχε μάθει από τον αείμνηστο Γιόχαν Κρόιφ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Αυτό που πρέπει να συμβεί είναι να σεβαστείς αυτόν που σε ανέδειξε. Ειδικά όταν πρόκειται για έναν σύλλογο σαν την Μπαρτσελόνα. Δεν είναι μια ομάδα σαν τις άλλες. Αν λατρευτείς, δύσκολα την αποχωρίζεσαι. Υπερασπίζεσαι αυτά που έχεις, αυτά που κάνουν την Μπάρτσα μοναδική στον τρόπο παιχνιδιού. Αυτό μας δίδαξε ο Γιόχαν Κρόιφ. Και δεν υπάρχει καταλληλότερο κλαμπ στον κόσμο για να πράξει έτσι ένας παίκτης.».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version