ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ «φτιάχνει» τον δικό της… Μέσι! (vid)

Η Λίβερπουλ έχει στα «σπλάχνα» της τον δικό της «Λιονέλ Μέσι», που ακούει στο όνομα Ματέους Μουσιαλόφσκι κι εντυπωσιάζει με τα κατορθώματα του.

Η Λίβερπουλ «φτιάχνει» τον δικό της… Μέσι! (vid)

Η φετινή σεζόν είναι μια από αυτές που σίγουρα θα θέλουν να ξεχάσουν στη Λίβερπουλ από κάθε άποψη. Στην Premier League, αν και οι «κόκκινοι» ήταν στην κορυφή ως τα Χριστούγεννα, κατέρρευσαν. Η ομάδα που πέρσι πήγε… τρένο μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τώρα είναι στο -4 από την τετράδα. Όχι ότι και στις άλλες διοργανώσεις, βέβαια, τα πηγαίνει καλά. Σε Carabao Cup και Κύπελλο Αγγλίας δεν προχώρησε μακριά. Το Champions League ήταν η τελευταία ευκαιρία εξιλέωσης της, αλλά κι εκεί έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, όπου έμεινε εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Άπαντες στη Λίβερπουλ καλούνται να κοιτάξουν το μέλλον. Την επόμενη μέρα του συλλόγου, τόσο άμεσα, όσο και έμμεσα. Άμεσα με την μεταγραφική ενίσχυση το καλοκαίρι σε θέσεις που πονάει η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Ίσως αυτός είναι κι ένας τρόπος να φτιάξουν τη σχέση τη διοίκησης με τους οπαδούς, μετά τη συμμετοχή της ομάδας στη European Super League. Έμμεσα, θα πρέπει οι «κόκκινοι» να κοιτάξουν στις ακαδημίες τους. Να δημιουργήσουν παίκτες. Κάτι που απ’ ότι φαίνεται το κάνουν ήδη. Τρανό παράδειγμα ο Ματέους Μουσιαλόφσκι, ο… Μέσι της Λίβερπουλ, όπως τον αποκαλούν.

Το όνομα του 17χρονου Πολωνού μπορεί να μη λέει πολλά στο ευρύ κοινό. Εξάλλου, και στους «κόκκινους» ήρθε μόλις το περασμένο καλοκαίρι από την Λοτζ. Ωστόσο, στο διάστημα που βρίσκεται εκεί έχει μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Ήδη έχει 8 γκολ και 3 ασίστ σε 19 παιχνίδια με την Κ-18 της Λίβερπουλ, έχοντας εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του. Δεν είναι τόσο οι αριθμοί του, όσο η γενικότερη εικόνα του στο γήπεδο, που έχει φέρει συγκρίσεις με τον Μέσι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Λίβερπουλ

Η ευκαιρία να προπονηθεί με τους… μεγάλους της Λίβερπουλ και οι εντυπώσεις του Κλοπ

«Μου αρέσει να παίρνω την μπάλα και να ντριμπλάρω τους αντιπάλους μου. Αυτό είναι το στυλ παιχνιδιού μου. Νιώθω ότι έχω προσαρμοστεί εύκολα στην Αγγλία. Απολαμβάνω να παίζω για τη Λίβερπουλ, οπότε είναι κάτι το πολύ όμορφο. Νιώθω ειλικρινά πολύ ωραία που είμαι μέλος αυτού του συλλόγου», δηλώνει ο ίδιος όταν μιλάει για το στυλ παιχνιδιού του.

Άπαντες στους «κόκκινους» ξέρουν πως έχουν στα χέρια τους ένα ακατέργαστο «διαμάντι». Ήδη ο Γιούργκεν Κλοπ τον είχε πάρει μαζί με άλλους 10 παίκτες της ακαδημίας για προπονήσεις με την πρώτη ομάδα στην τελευταία διακοπή των εθνικών ομάδων. Μάλιστα, ήταν και ο μοναδικός που μπόρεσε να ακολουθήσει τους ρυθμούς των… μεγάλων. Κάτι που αν μη τι άλλο εντυπωσίασε τον Γερμανό τεχνικό.

Πέραν τούτου, ο Μουσιαλόφσκι είναι ένα τρομερό «εργαλείο» για κάθε προπονητή, δεδομένου ότι μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση σε κάθε θέση της επίθεσης. Ήδη, φέτος έχει παίξει τόσο στα άκρα, όσο και σαν σέντερ φορ, αλλά και σαν δεκάρι. Ο 17χρονος Πολωνός βελτιώνεται συνέχεια και δεν πρέπει να θεωρηθεί απίθανο το να τον δούμε ακόμα και από τη νέα σεζόν στην πρώτη ομάδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ