ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έκτακτο: Εκτός αποστολής με Τσέλσι ο Χάαλαντ – Το ανακοίνωσε ο Γκουαρντιόλα!
O Φαμπρίτσιο Ρομάνο βάζει… ταφόπλακα στη συνεργασία Μίλαν – Πιόλι
Το παράπονο του Γκρίλις: «Δεν ξέρετε από ποδόσφαιρο! Είναι ενοχλητικό πλέον»
Παρί: «Διαγράφει» για πάντα τον Μπαπέ – Η υπόσχεση που δεν τήρησε!
Διέρρευσε η εμφάνιση της Άρσεναλ για τη σεζόν 2024/25 (pic)
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Δουβίκας – Σκόραρε, μοίρασε… και «χαρίζει» την παραμονή στην Θέλτα!
«Θέλω να παίξω για τον Αλόνσο σε όποια ομάδα και να πάει»
Ακραία πρόβλεψη Γιαμάλ – «Με αυτό το σκορ θα κερδίσουμε τη Ρεάλ»
«Πόλεμος» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα θέλει Τσάβι, οι υπόλοιποι όχι
Αντσελότι: «Καλή η Σίτι, αλλά η Τσέλσι μας είχε δυσκολέψει περισσότερο…»
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

«Κλεισμένος» ο Αλέγκρι – Τι αλλάζει στη Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τη νέα σεζόν και ο Ιταλός τεχνικός έχει πάρει την απόφαση για μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ.

«Κλεισμένος» ο Αλέγκρι – Τι αλλάζει στη Γιουβέντους!

Η φετινή σεζόν τείνει να εξελιχθεί σε καταστροφή ολκής για τη Γιουβέντους. Το πρωτάθλημα στην Ιταλία έχει σχεδόν χαθεί και μαθηματικά έπειτα από εννιά σερί κατακτήσεις. Βέβαια, δεν είναι μόνο η απώλεια του τίτλου. Η «Γηραιά Κυρία» κινδυνεύει να μείνει και εκτός τετράδας, να χάσει δηλαδή το Champions League της επόμενης σεζόν. Όχι, βέβαια, ότι φέτος έλαμψε στην παρουσία της στη διοργάνωση. Η Πόρτο την πέταξε εκτός στη φάση των «16», ολοκληρώνοντας πρόωρα την ευρωπαϊκή πορεία της. Όλο το βάρος της κριτικής για την εικόνα της ομάδας έχει πέσει στον Αντρέα Πίρλο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο Ιταλός ανέλαβε τη Γιουβέντους το καλοκαίρι, στην πρώτη του προπονητική δουλειά. Χωρίς, όμως, τις απαραίτητες εμπειρίες για τη θέση, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου. Το ρίσκο ουσιαστικά δεν τους βγήκε και γι’ αυτό αποφάσισαν να μη δώσουν συνέχεια. Όπως τονίζει η «Sportmediaset» το τέλος της συνεργασίας της «Γηραιάς Κυρίας» με τον Πίρλο είναι δεδομένο, ό,τι και να καταφέρει μέχρι το τέλος της σεζόν. Παράλληλα, δεδομένη θεωρείται και η αντικατάσταση του από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι το καλοκαίρι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Αλέγκρι Γιουβέντους

Ο Αλέγκρι κάνει ηγέτη τον Ντιμπάλα και διώχνει Κριστιάνο απ’ τη Γιουβέντους

Αυτό σημαίνει πως ο 53χρονος τεχνικός θα επιστρέψει στη Γιουβέντους μετά την πενταετία 2014-19, όπου είχε σαρώσει τα πάντα στην Ιταλία. Μ’ εκείνον στο τιμόνι, η «Γηραιά Κυρία» είχε κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα, ενώ έφτασε και σε δύο τελικούς Champions League, χωρίς να κατακτήσει το τρόπαιο. Ο Αλέγκρι, σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport» θα πάρει τα «κλειδιά» της ομάδας, έχοντας το ελεύθερο να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή θέλει. Κάτι που θα το εκμεταλλευθεί πλήρως, όπως τονίζεται.

Κι αυτό γιατί ο Ιταλός τεχνικός έχει πάρει την απόφαση να χτίσει την ομάδα γύρω από τον Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής είναι… φευγάτος από τη Γιουβέντους εδώ και μήνες, αφού η ιταλική ομάδα δεν δέχεται τις απαιτήσεις του για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ωστόσο, η έλευση του Αλέγκρι και ο κεντρικός ρόλος στο πρότζεκτ του, ενδέχεται να τα αλλάξουν όλα. Παράλληλα, ο 53χρονος έχει ζητήσει ήδη την πραγματοποίηση δύο μεταγραφών. Ο λόγος για τον Μάνουελ Λοκατέλι της Σασουόλο και τον Μόιζ Κιν, που αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν ως δανεικός από την Έβερτον.

Ο Ιταλός μέσος είναι διακαής πόθος της Γιουβέντους εδώ και αρκετό καιρό. Ο Αλέγκρι βλέπει στο πρόσωπο του έναν ηγέτη στη μεσαία γραμμή για το μέλλον και θέλει να τον αποκτήσει άμεσα. Από την άλλη, ο 21χρονος επιθετικός αποτέλεσε δική του ανακάλυψη όσο βρισκόταν στον πάγκο της «Γηραιάς Κυρίας» και τον θέλει ξανά υπό τις οδηγίες του. Πέραν των προσθηκών, όμως, θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Κυριότερη όλων, αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ιταλός τεχνικός, θέλοντας να κάνει τον Ντιμπάλα ηγέτη της νέας εποχής, δεν θέλει τον Πορτογάλο. Γι’ αυτό και έχει εισηγηθεί την πώληση του. Κάτι που αναμένεται να συμβεί και στους Ράμσεϊ και Ραμπιό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ