Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντι Μαρία: Ο καλύτερος “σερβιτόρος” στην ιστορία της Παρί!
Champions League

Ντι Μαρία: Ο καλύτερος “σερβιτόρος” στην ιστορία της Παρί!

Ο Άνχελ Ντι Μαρία στο εντός έδρας ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Σίτι έδωσε την 103η ασίστ με τη γαλλική ομάδα. Ιστορικό επίτευγμα!

28.04.2021 | 23:03

Ο Άνχελ Ντι Μαρία είναι από εκείνους που τα κάνουν όλα και συμφέρουν. Η ποιότητά του είναι μεγάλη. Τεράστια. Στην Παρί Σεν Ζερμέν όσα χρόνια τον έχουν δίπλα τους τον χαίρονται και με το παραπάνω.

Ο Αργεντινός έβγαλε ακόμη μία ασίστ στους συμπαίκτες του. Σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν. Σε αυτό με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στο “Παρκ ντε Πρενς”.

Ο έμπειρος μέσος ανέλαβε να εκτελέσει ακόμη ένα κόρνερ. Χάρη στην μπαλιά του βρήκε με ακρίβεια το κεφάλι του Μαρκίνιος και εκείνος με την τεχνική του την έστειλε στα δίχτυα των Άγγλων. Αυτή, όμως, δεν ήταν ακόμη μία ασίστ. Είχε σημασία και δη ιστορική.

Χάρη σε αυτή ο Ντι Μαρία έφτασε τις 103 στην καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν και έγινε ο πρώτος σε τελικές πάσες στην ιστορία της ομάδας! Μαζί του στην κορυφή βρίσκεται και ο Σάφετ Σούσιτς!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version