ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Μαρκίνιος: «Όποιος δεν το πιστεύει, να μην έρθει στο Μάντσεστερ»

Ο Μαρκίνιος δεν πτοείται από την ήττα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και στέλενει αρχηγικό και αποφασιστικό μήνυμα για τη μεγάλη ανατροπή.

Μαρκίνιος: «Όποιος δεν το πιστεύει, να μην έρθει στο Μάντσεστερ»

Ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλε ο Μαρκίνιος ενόψει του επαναληπτικού της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία. Η Παρί μπορεί να ηττήθηκε αλλά ο Βραζιλιάνος έχει ακόμα πίστη στην πρόκριση. Πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει, αρκεί να είναι πνευματικά στο επίπεδο που πρέπει. Παράλληλα, ο Μαρκίνιος ξεκαθάρισε ότι όποιος δεν πιστεύει στην ανατροπή καλύτερα να μην ταξιδέψει καν στο Μάντσεστερ Για το παιχνίδι.

Σε κούρασε αυτό το μεγάλο κείμενο; Σε κούρασε το “μπλα- μπλα”; Άσε και ξέρω τη λύση. Μπες στο Instagram να μας χαζέψεις και εκεί! 

«Είναι αλήθεια ότι στο δεύτερο ημίχρονο κλειστήκαμε πολύ πίσω. Δεν βρήκαμε τρόπο να βγούμε μπροστά και η Σίτι ήταν και πιο επιθετική και έπαιζε και πιο ψηλά. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί και να αποδώσουμε και στα δύο ημίχρονα στο επόμενο παιχνίδι. Ακόμα έχουμε μπροστά μας 90 λεπτά για να πάρουμε αυτό που θέλου. Είναι δύσκολο αν το δεις με ξεκάθαρη ματιά, αλλά ήταν πολύ δύσκολο για εμάς που κυνηγούσαμε συνέχεια την μπάλα. Παράλληλα, δεν μπορούσαμε να βρούμε ευκαιρίες στην αντεπίθεση. Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι από εδώ και πέρα. Δεχτήκαμε δύο ηλίθια γκολ. Αυτά όμως είναι λεπτομέρειες. Έτσι είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να διαχειριστούμε καλύτερα αυτές τις μικρές λεπτομέρειες και να μείνουμε δυνατοί στον τομέα του γκολ», είπε αρχικά ο Μαρκίνιος. Μαρκίνιος: «Όποιος δεν το πιστεύει, να μην έρθει στο Μάντσεστερ»!

Μαρκίνιος: «Όποιος δεν το πιστεύει, να μην ταξιδέψει μαζί μας»

Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος έστειλε το μήνυμά του: «Πρέπει να δείξουμε προσωπικότητα. Να πιστέψουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Όποιος δεν το πιστεύει δεν πρέπει να ταξιδέψει μαζί μας. Πρέπει πνευματικά να είμαστε πολεμιστές. Να κάνουμε ό,τι απαιτήτει για να πετύχουμε τον στόχο. Είμαστε κοντά. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό Πρέπει να βελτιώσουμε ό,τι δεν κάναμε καλά στο πρώτο ματς. Να κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Πρέπει να έχουμε πίστη και δύναμη», κατέληξε ο Μαρκίνιος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ