ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ θέλει να «δέσει» τον Ζιντάν με εντολή Πέρεθ!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει αλλάξει εντελώς το κλίμα στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να τον ανανεώσει ως το 2024, δίνοντας του τεράστια προνόμια.

Η Ρεάλ θέλει να «δέσει» τον Ζιντάν με εντολή Πέρεθ!

Η φετινή σεζόν δε ξεκίνησε και με τους καλύτερους οιωνούς για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο κύπελλο Ισπανίας έμεινε εκτός από την… άγνωστη Αλκογιάνο, απογοητεύοντας με την εμφάνιση της. Στο Σούπερ Καπ είδε την Μπιλμπάο να την αποκλείει. Γενικότερα η εικόνα της δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, αφού και στο Τσάμπιονς Λιγκ πέρασε τους ομίλους σχεδόν με το ζόρι, ενώ στο πρωτάθλημα είχε μείνει αρκετά πίσω από τη συμπολίτισσα Ατλέτικο. Εκείνη την περίοδο ο Ζινεντίν Ζιντάν βρέθηκε στο μάτι του «κυκλώνα». Αυτός δέχτηκε το μεγαλύτερο μέρος της κριτικής, τόσο από τον Τύπο όσο και από τον κόσμο.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή τα πάντα έχουν αλλάξει. Η «Βασίλισσα» είναι στο κόλπο του τίτλου, όντας στο -2 από την κορυφή, ενώ έχει φτάσει στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έχοντας βάσιμες ελπίδες να φτάσει και στον τελικό. Το κλίμα πλέον είναι με τον Ζιντάν, που από… φευγάτος, τώρα γνωρίζει την πλήρη αποθέωση. Μάλιστα, σύμφωνα με την «El Confidencial», ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ξετρελαθεί με την εικόνα των Μαδριλένων και θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Γάλλου ως και το 2024.

Ο Πέρεθ δίνει στον Ζιντάν τα «κλειδιά» για τα πάντα στην ομάδα

Η τωρινή συμφωνία των δύο πλευρών λήγει το καλοκαίρι του 2022, με τη φημολογία να τον θέλει να αποχωρεί με τη λήξη του ή ακόμα και φέτος. Κάτι που στις τάξεις της Ρεάλ δε θέλουν ούτε να το σκέφτονται. Αυτό που χρειάζεται ο σύλλογος είναι σταθερότητα και ο Ζιντάν τους την προσφέρει. Ωστόσο, το εν λόγω Μέσο τονίζει πως ο «Ζιζού» δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι θα κάνει. Έτσι, στις τάξεις της Ρεάλ προσπαθούν να τον πείσουν να «δέσει» το μέλλον του εκεί για κάμποσα χρόνια ακόμα.

Φυσικά, για να το πετύχει αυτό ο Πέρεθ είναι έτοιμος να κάνει αρκετές παραχωρήσεις. Βασικότερη όλων, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι η παροχή του «προνομίου» στον Ζιντάν να δουλεύει μαζί με την ομάδα τις περιπτώσεις παικτών που θέλει να αποκτήσει. Μάλιστα, ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ο πρώτος παίκτης, τη μεταγραφή του οποίου… δουλεύει ο Γάλλος τεχνικός. Οι δυο τους, εξάλλου, όντας συμπατριώτες έχουν ήδη έναν κώδικα επικοινωνίας. Ο νεαρός επιθετικός δεν έχει ακόμα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί, περιμένοντας ίσως τη Ρεάλ. Για τον λόγο αυτό η «βασίλισσα» θέλει ο Ζιντάν από τον Ζιντάν να μιλήσει μαζί του και να του παρουσιάσει το μέλλον της ομάδας. Ένα μέλλον που θα περιέχει και τους δύο μαζί. Ζιντάν

Ο «Ζιζού» μπορεί να… αλλάξει το μέλλον του ρόστερ της Ρεάλ

Παράλληλα, μια ενδεχόμενη παραμονή του θα παίξει ρόλο και στο τι μέλλει γενέσθαι με άλλους παίκτες στο ρόστερ. Όπως για παράδειγμα τους Ραφαέλ Βαράν, Σέρχιο Ράμος και Λούκας Βάσκεθ. Τα συμβόλαια των δύο τελευταίων λήγουν το καλοκαίρι και δεν έχουν ακόμα ανανεώσει. Κάτι που ο Γάλλος τεχνικός έχει ζητήσει ουκ ολίγες φορές. Όπως και για τον Λούκα Μόντριτς, που όμως βρίσκεται κοντά στην ανανέωση. Όσον αφορά τον Γάλλο αμυντικό, ναι μεν έχει συμβόλαιο ως το 2022, αλλά υπάρχει έντονη φημολογία περί αποχώρησης του, εφόσον δεν υπογράψει νέα συμφωνία

Πλέον, όπως τονίζει το δημοσίευμα, η μπάλα βρίσκεται στην πλευρά του Ζιντάν. Ο ίδιος ακόμα δεν συζητάει για το μέλλον του, κοιτάζοντας την υπόλοιπη σεζόν. Εξάλλου, η Ρεάλ διεκδικεί στα ίσα τους δύο τίτλους που της έχουν απομείνει να κυνηγήσει. Ωστόσο, αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να «ανοίξει» τα χαρτιά του. Αυτό περιμένουν στη «βασίλισσα» για να δουν αν έχουν τελικά ελπίδες να τον «δέσουν» μια και καλή στη Μαδρίτη ή αν θα χρειαστεί να αναζητήσουν ξανά τον αντικαταστάτη του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ