ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μπάλα στην εξέδρα

Τούχελ πρέπει να κάνεις το μαγικό σου και με τον Βέρνερ

Ο Τίμο Βέρνερ δεν έχει ξεκλειδώσει ούτε όσο διάστημα βρίσκεται ο Τόμας Τούχελ στην Τσέλσι και ο Γερμανός πρέπει να βρει μια ιδέα για εκείνον.

Τούχελ πρέπει να κάνεις το μαγικό σου και με τον Βέρνερ

Η Τσέλσι πήρε μέσα στη σεζόν την απόφαση να αλλάξει τον Φρανκ Λάμπαρντ και να δώσει τα κλειδιά στον Τόμας Τούχελ. Οι «μπλε» έδειξαν μεγάλη εμπιστοσύνη στον Λάμπαρντ και έκαναν μεγάλες επενδύσεις το καλοκαίρι για να τον στηρίξουν. Μαζί με τις επενδύσεις όμως ήρθαν και οι απαιτήσεις και η στήριξη τελείωσε όταν τα κακά αποτελέσματα άρχισαν να αφήνουν την Τσέλσι εκτός στόχων. Η εποχή Λάμπαρντ είναι παρελθόν και οι Λονδρέζοι διέλαξαν Τούχελ σε μία κίνηση διπλής σημασίας.

Από τη μία η εμπειρία του Γερμανού και η θητεία του στην Παρί ήταν ένα δυνατό στοιχείο στο βιογραφικό του, που τον έκανε αρεστό στη διοίκηση της Τσέλσι. Από την άλλη η γερμανική του καταγωγή τον μετέτρεπε στον ιδανικό προπονητή για να ξεκλειδώσει τους Βέρνερ και Χάβερτζ, που συνολικά στοίχισαν στην ομάδα πάνω από 150 εκατομμύρια ευρώ. Η γερμανική προσέγγιση της νέας Τσέλσι, είναι σημαντική. Κι αυτό φαίνετια και στην επιλογή Τούχελ.

Ο Τούχελ η αλήθεια είναι ότι τα έχει πάρει εξαιρετικά στους πρώτους του μήνες στην ομάδα, πρέπει όμως να κάνει ακόμα ένα πράγμα για να φτάσει το άριστο. Να πάρει από τον Βέρνερ το μάξιμουμ. Ούτε με τον Λάμπαρντ αλλά ούτε και με τον Τούχελ, ο Βέρνερ έχει καταφέρει να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο. Και πρέπει να το κάνει, αν η Τσέλσι θέλει να λέει πως επένδυσε σωστά τα χρήματά της.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Τούχελ πρέπει να κάνεις το μαγικό σου και με τον Βέρνερ

Τούχελ βρες μία ιδέα για τον Βέρνερ

Ο Τίμο Βέρνερ έχει δοκιμαστεί και ως καθαρός επιθετικός και ως εξτρέμ. Τα πράγματα σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν έχουν πάει καλά για αυτόν. Αν όλο αυτό δεν είναι θέμα προσαρμογής στα νέα δεδομένα, τότε υπάρχει πρόβλημα. Κατ΄ εμέ ο Βέρνερ ανήκει στην κατηγορία παικτών που λέγονται «δεύτεροι επιθετικοί». Αυτή η κατηγορία όμως, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι κάπως μετέωρη.

Τα συστήματα του σήμερα όμως, δεν ευνοούν τους ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να παίξουν ούτε ως καθαρόαιμοι επιθετικοί, ούτε ως κανονικά εξτρέμ. Επομένως, πρέπει να χρίζουν μία ειδικότετης μεταχείρισης για να ξεδιπλώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Και ο Βέρνερ αξίζει μιας τέτοιας. Το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο και επίσης αδιαμφισβήτητο είναι το γεγονός ότι έχει την ποιότητα να ανεβάσει επίπεδο την Τσέλσι. Αρκεί να βρεθεί ο καταλληλότερος τρόπος. Τούχελ πρέπει να κάνεις το μαγικό σου και με τον Βέρνερ

Ακολούθησε μας και στη σελίδα μας στο Instagram

Ο Τούχελ θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να αξιοποιήσει τον Βέρνερ στο έπακρο. Αν θα το κάνει με τον Ζιρού στην ίδια εντεκάδα ή όχι, εκείνος το γνωρίζει καλύτερα. Πάντως, συγκριτικά με το ρόστερ της Τσέλσι, αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που αξίζει να προσαρμόσει το σύστημα της ομάδας πάνω του, αυτός είναι ο Τίμο Βέρνερ. Εκτός κι αν όλα είναι απλώς θέμα προσαρμογής. Που σημαίνει ότι ακόμα και αυτός ο Βέρνερ, σε αυτή την Τσέλσι, απλά χρειάζεται λίγο χρόνο για να πιάσει το μάξιμουμ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ